ASUS ROG GO USB-C kulaklığını aldım ama iade edip kablosuz bir kulaklik mı alsam sizce? Benim sistemim ASUS olduğundan böyle bir tercih yapmıştım ama kulaklık pedleri deri olduğundan biraz kullanımda terleme yapıyor. Bu Barracuda X modeli nasildir?
Ürünü amazondan almadıysanız iade etmeniz imkansız gibi bir şey. Hijyen kuralına dahil ediyorlar kulaklık olduğu için bilginiz olsunASUS ROG GO USB-C kulaklığını aldım ama iade edip kablosuz bir kulaklik mı alsam sizce? Benim sistemim ASUS olduğundan böyle bir tercih yapmıştım ama kulaklık pedleri deri olduğundan biraz kullanımda terleme yapıyor. Bu Barracuda X modeli nasildir?
Ürün zaten bana içindeki poşetler felan açılmış geldi. Satıcıda ürün o yüzden düşük fiyatta tutuldu,iade edin dedi bana.Ürünü amazondan almadıysanız iade etmeniz imkansız gibi bir şey. Hijyen kuralına dahil ediyorlar kulaklık olduğu için bilginiz olsun
Ürün zaten bana içindeki poşetler felan açılmış geldi. Satıcıda ürün o yüzden düşük fiyatta tutuldu,iade edin dedi bana. zaten ben 800 e aldım şuan en düşük 1500.
Şöyle dedi. Ürünün zaten jelatin felan yoktu.İşte o zamanda para eklemeniz vs. gerekecek. Ama satıcı durumu kabul ediyorsa iade edin kafanız rahat etsin.