Bu mousemi yoksa razer viper minimiPixart PAW3311 Sensör
300IPS
1000HZ
59 Gram
12.000 Dpi
Push-Fit Anahtar Soketi
%100PTFE Fare Ayakları
Bilmem, apex de 3950 var. Sana farketmiyor herhalde sensör falan.Bu fiyata nasıl bir sensör olması lazımdı ?
Sensör farketmese sensör adı yazmam heralde ürün bilgilerine .Bilmem, apex de 3950 var. Sana farketmiyor herhalde sensör falan.
Bu fiyata apex alınsa tabii ki bende apex derimBilmem, apex de 3950 var. Sana farketmiyor herhalde sensör falan.
"Az bir şey üzerine ekleyip " dediğiniz ibare 700 tl bence çok az değil ama siz bilirsiniz. Ayrıca m3 stoğu da yok attığınız yerde.Apex üretimi durduruldu diye nerden çıkarıyorsunuz. Temu'da stok kalmayınca her şeye öyle diyor. Arada geliyo stoga.
Konudaki fare alınmaz ama bence .
Darmoshark alınabilir bence üzerine ekleyip
Darmoshark M3 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Veya şuna da bakın bi
Ben 1 ay önce aldım gerçi ama fiyat farkı ve performans farkına bakin
M3 daha dün vardı ya. M3s pro var şu an onun yerine."Az bir şey üzerine ekleyip " dediğiniz ibare 700 tl bence çok az değil ama siz bilirsiniz. Ayrıca m3 stoğu da yok attığınız yerde.
Ayrıca paylaştığınız skoll mini de aynı şekilde tr stoğu yok ve bu fiyatlarda değil.
Ajazzda arada bir stoğa gelmiyor sürekli takip ediyorum. Sarı site hariç hiçbir yerde yok sarı sitede satanlarda 1500 bandına satıyor