Hayır. Ön panel USB 2.0 dan alıyor ARGB gücünü ve kontrolünü. Sanırım konu sahibindeki soğutucu bozukPompanın ARGB pini yok mu yani?
Bilmiyorum kablo elinde ise herhalde takmamıştır daha yeni şunu yazdım.Hayır. Ön panel USB 2.0 dan alıyor ARGB gücünü ve kontrolünü. Sanırım konu sahibindeki soğutucu bozuk
O kabloların biri pompaya (micro b) diğeri de anakart ön panel USB yuvasına girmeli diye biliyorum.
Montajını ilk yaptığımda bir kez yandı sonrasında bir daha yanmadı anlam veremiyorum ben de.Hayır. Ön panel USB 2.0 dan alıyor ARGB gücünü ve kontrolünü. Sanırım konu sahibindeki soğutucu bozuk
Onu ben sabah söyledim zaten de olmuyorBilmiyorum kablo elinde ise herhalde takmamıştır daha yeni şunu yazdım.
2 tane var ya ön panel usb 2.0 girişinden ikisi de denediniz miMontajını ilk yaptığımda bir kez yandı sonrasında bir daha yanmadı anlam veremiyorum ben de.
Kablo usb2.0 portuna takılıydı. Fotoğraf montaj öncesindenBilmiyorum kablo elinde ise herhalde takmamıştır daha yeni şunu yazdım.
Evet denedimOnu ben sabah söyledim zaten de olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 tane var ya ön panel usb 2.0 girişinden ikisi de denediniz mi
Bi bütün kablolar takılı iken Bios’unu sıfırlamayı dener misin? Düzelebilir.Kablo usb2.0 portuna takılıydı. Fotoğraf montaj öncesinden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet denedim
Bi bütün kablolar takılı iken Bios’unu sıfırlamayı dener misin? Düzelebilir.
Armoury Crate soğutmayı görüyor mu?
Birazdan onu da deneyeceğimBi bütün kablolar takılı iken Bios’unu sıfırlamayı dener misin? Düzelebilir.
Peki USB 2.0 bağlantısını kasaya yapıp çalıştığını kontrol ettiniz mi?
kasanın üstündeki usbler çalışıyor. Onları bağladığım porta bağladım özellikle çalıştığını bildiğim içinPeki USB 2.0 bağlantısını kasaya yapıp çalıştığını kontrol ettiniz mi?
Aklımda bir şey kalmadı artık, her şey doğru bağlı ise soğutucuda bir sıkıntı olabilir.kasanın üstündeki usbler çalışıyor. Onları bağladığım porta bağladım özellikle çalıştığını bildiğim için