Biemorol154
80+
Kelime
Son düzenleme:
Knk hot spot 90 gpu kendisi 73 derece diyor bence gayet ideal soğutması varYıllardır bozuk.
NVIDIA büyük zar yüksek TDP olsa da soğutuluyor. AMD hem ekran kartında hemde işlemci de küçük zar kullanıp yüksek watt geçirdiğinde soğutulmuyor! İntel işlemcilerden 180w geçse de soğutuluyor ama amd den 110w geçsin direk alev atıyor.AMD kartlarda hotspot sıcaklığı yüksek olur zaten Nvidia'da da yüksek diğerlerini nasıl sanıyordunki?
Bende 2 ay rx 6600 pulse kullandım p500a da warzone da 85-87 derece görüyordum edge temp de.1 sene PULSE 6600XT kullandım 70i gördüysem vursunlar.
Öyle olmuyor ben rx 6600 pulse alırken buraya bakarak aldım hiç öyle olmuyor. Yeter ki voltaj anlık bir peek atsın nasıl alev atıyor.Knk hot spot 90 gpu kendisi 73 derece diyor bence gayet ideal soğutması var
Ne Nvidia soğuyor ne Intel soğuyor hepsi ısınıyor gayette. Core i9-13900K işlemciyi hava soğutmayla soğutabilirim gibi bir hayale kapılmamak lazım örneğin. Nvidia kartlarda da hotspot yine 80-90 derecelere kadar rahat çıkıyor, ezbere bilgi vermeyelim.NVIDIA büyük zar yüksek TDP olsa da soğutuluyor. AMD hem ekran kartında hemde işlemci de küçük zar kullanıp yüksek watt geçirdiğinde soğutulmuyor! İntel işlemcilerden 180w geçse de soğutuluyor ama amd den 110w geçsin direk alev atıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende 2 ay rx 6600 pulse kullandım p500a da warzone da 85-87 derece görüyordum edge temp de.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle olmuyor ben rx 6600 pulse alırken buraya bakarak aldım hiç öyle olmuyor. Yeter ki voltaj anlık bir peek atsın nasıl alev atıyor.
Gpu var ezbere değil!Ne Nvidia soğuyor ne Intel soğuyor hepsi ısınıyor gayette. Core i9-13900K işlemciyi hava soğutmayla soğutabilirim gibi bir hayale kapılmamak lazım örneğin. Nvidia kartlarda da hotspot yine 80-90 derecelere kadar rahat çıkıyor, ezbere bilgi vermeyelim.
Gpu var ezbere değil!