Modeli ne? Modelini bilmiyorsanız foto atabilir misiniz?ASUS ROG Strix RX560 4GB alacağım fakat güç gereksinimi 450W istiyor fakat bende 400W var herhangi bir sıkıntı olur mu?
Tam yüksek sistemin reset atar . Mavi ekran falan filan . Bende GTX 760 vardı 500w Corsair güç kaynağı var 9 yıllık. Sistem tam yükte sapıtıyordu .ASUS ROG Strix RX560 4GB alacağım fakat güç gereksinimi 450W istiyor fakat bende 400W var herhangi bir sıkıntı olur mu?
Kanka neden kızgın attın kart 450 istiyor 400w nasıl çalıştırsınModeli ne? Modelini bilmiyorsanız foto atabilir misiniz?
Onlar çalıştırır çalıştırmaz anlamında değil, önerilen anlamında yazar. Kart 75W zatenKanka neden kızgın attın kart 450 istiyor 400w nasıl çalıştırsın
Kanka özele gelsene bir soru sorcamOnlar çalıştırır çalıştırmaz anlamında değil, önerilen anlamında yazar. Kart 75W zaten
YazKanka özele gelsene bir soru sorcam
Kart 75w tamamda . Güç kaynağı 10 yıllık ise 400 w ise markası dandik veya OEM ise . Eski güç kaynakları ve yeni güç kaynakları arasında çok fark var . Güç kaynağı kaç amper veriyor ? Bunları sormak lazım baştaOnlar çalıştırır çalıştırmaz anlamında değil, önerilen anlamında yazar. Kart 75W zaten
Everest Eagle EC337 kasanın kendi psu'su ve tahminimce %100 kullanımda sorun çıkartırModeli ne? Modelini bilmiyorsanız foto atabilir misiniz?
Ben her 400W PSU besler gibi bir şey dememiştim, sadece 450W yazıyor diye bütün 400W PSU'lar beslemez demen yanlış demeye çalıştımKart 75w tamamda . Güç kaynağı 10 yıllık ise 400 w ise markası dandik veya OEM ise . Eski güç kaynakları ve eski güç kaynakları arasında çok fark var . Güç kaynağı kaç amper veriyor ? Bunları sormak lazım başta
PSU'u satıp yeni bir PSU öneririmEverest Eagle EC337 kasanın kendi psu'su ve tahminimce %100 kullanımda sorun çıkartır
Sadece meraktan soruyorum. 500w ile rx 590 ı çalıştırıyorum. 560 a nasıl 400 yetmiyor.Ben her 400W PSU besler gibi bir şey dememiştim, sadece 450W yazıyor diye bütün 400W PSU'lar beslemez demen yanlış demeye çalıştım
Tamam kusura bakmayın yanlış anlama oldu. İyi forumlarBen her 400W PSU besler gibi bir şey dememiştim, sadece 450W yazıyor diye bütün 400W PSU'lar beslemez demen yanlış demeye çalıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
PSU'u satıp yeni bir PSU öneririm