Asus Rog Strix rx 5700 XT OC 4850 ₺'ya alınır mı?

Reaksiyon skoru
41

Bu kartın aynısı 45 günlük, 4.850 ye alınır mı ne diyorsunuz ve bu kartın kronik sıkıntıları var mı acaba watman gibi? Alırken nelere dikkat etmem lazım.

3060, 3060Ti alınabilir stok sıkıntısı bitince bence.

3060 bekle derim ben
beklemezsen alınır
Hocam bu kartın 2. elleri hep 5500 6000 tl civarı. Birde bu rog strix , 3060 ların ne zaman geliceği de belli değil ne yapsam bilemedim. Kasam hazır sadece ekran kartım yok öyle duruyo garibim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçici kartım olsa stok beklerim de yok malesef.

direk al geç mınıngcılerın kartlara saldırısı yuzunden aldıgından cok daha fazlasına satarsın bile o kartı

alınmaz.

wattman ve driver hataları yüzünden rahat edemezsin.

3060 bekle

Forumdan bi arkadaş rx 5700xt’yi 7.9k’ya satmıştı ben olsam alırdım sırf al sat için bile alınabilir ki kaldı ki çok iyi kart.

Bu kartın aynısı 45 günlük, 4.850 ye alınır mı ne diyorsunuz ve bu kartın kronik sıkıntıları var mı acaba watman gibi? Alırken nelere dikkat etmem lazım.
Alma boşver minigli olabilir stok bekle Rtx 3060 da bolluk bekleniyor yada amdnin daha alt seviye yeni ekran kartlarını bekle onlarda Şubat sonu gibi gelecek

Alma boşver minigli olabilir stok bekle Rtx 3060 da bolluk bekleniyor yada amdnin daha alt seviye yeni ekran kartlarını bekle onlarda Şubat sonu gibi gelecek
Mining li olsa bile 45 günlükten bir şey olmaz

Almayın kesinlikle PC hocası Gigabyte yetkilisi ile telefonla görüştüğünde Rtx 3060 da baya bolluk olacakmış satanların çoğunluğu da 3060 için satıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,927
Üyeler
174,464
Son üye
dreammmaker
Geri