Asus rog strix rx570 4gb PUBG mobile kasma sorunu

b3fix

80+
Reaksiyon skoru
151
İşlemci ryzen 3 3200g
8 gb ram var cl16 3000mhz
ssd240gb
power supply 500watt

Arkadaşlar akıcıda oynuyorum tamam oyun 60 fps i geçmiyor anlarımda arada donuyor orun tüm ayarları deniyorum oyun içi ayarlıyamıyorum oyun içi ayarı olan paylaşabilir mi
bu arada oyun çok ram yediği için mi acaba böyle oluyor 16gb ram olsa ne kadar etkiler sipariş verdim gelicek 2-3 güne
Youtubeda video çekiyorum obs de kayıttayken ayrı donuyor zaten
Obs studio da kayıt yaparken işlemciye mi vermeliyim yoksa ekran kartından mı beslemeliyim kaydı

Ekler

• aaaaaaaaaaaaaaaaaaas.webp
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaas.webp
    475.3 KB · Hit: 98
bak güzel kardeşim PUBG MOBİLE de fps max 60 dır ayrıca oyunu pc den oynuyorsun oyun mobil için çıktı opt. sorunu var

İşlemci ryzen 3 3200g
8 gb RAM var cl16 3000mhz
ssd240gb
power supply 500watt

Arkadaşlar akıcıda oynuyorum tamam oyun 60 fps i geçmiyor anlarımda arada donuyor orun tüm ayarları deniyorum oyun içi ayarlıyamıyorum oyun içi ayarı olan paylaşabilir mi
bu arada oyun çok RAM yediği için mi acaba böyle oluyor 16gb RAM olsa ne kadar etkiler sipariş verdim gelicek 2-3 güne
Youtubeda video çekiyorum obs de kayıttayken ayrı donuyor zaten
Obs studio da kayıt yaparken işlemciye mi vermeliyim yoksa ekran kartından mı beslemeliyim kaydı
Oyunun optimizasyonu çööööp.Bide fps limiti var diye biliyorum.

bak güzel kardeşim PUBG MOBİLE de fps max 60 dır ayrıca oyunu PC den oynuyorsun oyun mobil için çıktı opt. sorunu var
Kardeşim yazdıklarımı okumuyorsun galiba sen
( Arkadaşlar akıcıda oynuyorum tamam oyun 60 fps i geçmiyor anlarımda arada donuyor) Rx570 var diyorum niye donma takılma sorunu var sorum anladın ram 8 gb diye mi diyorum sen ne diyorsun?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyunun optimizasyonu çööööp.Bide fps limiti var diye biliyorum.
Evet optimizasyon sorunu var fakat oynuyan nasıl oynuyor 50-60 fps arası bende donuyor kassa eyvallah normaldir 60fps altı akıcı değil çünkü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kronik sorunlu deniyor hocam.
Oyunlarda drop sorunu yaşayanlar var bu SSD ile. HDD varsa oyunu HDD üzerinden oynayın.
Ssd oyunu etkilemez kardeşim açılış hızını etkiler sadece

Geri