Sağol fakat hocam sanırsam Windows güncellemeleri beni zorla görseldeki sürücüyü indirmeye zorluyor, güncellemeleri kontrol et tuşuna bastım bunları yüklemeye başladı.
hmm bunun için yapman gerekenleri söylüyorum hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunlar yüklendikten sonra 1 gb lık indirdiğin driveri tekrar kur ve windows güncellemelerini duraklat sonrasında sana ileteceğim programı çalıştır ve hide updates kısmından yukarıdaki 2 sürücüyü işaretle bu işlem windows updateden sürücüyü gizlemene yarayacak
Sırasıyla ss attım hocam ilk ekranda sonraki dedikten sonra güncellemeleri arayacak sabırla bekle , sonrasında hide updates diyorsun ve en alttaki tikleme ekranındaki gibi yüklenmesini istemediğin driverları siliyorsun
hmm bunun için yapman gerekenleri söylüyorum hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunlar yüklendikten sonra 1 gb lık indirdiğin driveri tekrar kur ve windows güncellemelerini duraklat sonrasında sana ileteceğim programı çalıştır ve hide updates kısmından yukarıdaki 2 sürücüyü işaretle bu işlem windows updateden sürücüyü gizlemene yarayacak
Sırasıyla ss attım hocam ilk ekranda sonraki dedikten sonra güncellemeleri arayacak sabırla bekle , sonrasında hide updates diyorsun ve en alttaki tikleme ekranındaki gibi yüklenmesini istemediğin driverları siliyorsun
Bunu yaptıktan sonra yeniden başlat pc yi sonrasında driver sürümünü tekrar kt et , sana attığım sürümse güncellemeleri denetle onları tekrar yüklemeyecektir