Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus Rog Strix Scar 18 Valorant'ta Kasıyor!

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ChatGPT
Hayırlı olsun hocam keyifli oyunlar dilerim :)
Sağol fakat hocam sanırsam Windows güncellemeleri beni zorla görseldeki sürücüyü indirmeye zorluyor, güncellemeleri kontrol et tuşuna bastım bunları yüklemeye başladı.

Ekler

• Trouble.png
    Trouble.png
    109.5 KB · Hit: 12

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Mert Güler
hmm bunun için yapman gerekenleri söylüyorum hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlar yüklendikten sonra 1 gb lık indirdiğin driveri tekrar kur ve windows güncellemelerini duraklat sonrasında sana ileteceğim programı çalıştır ve hide updates kısmından yukarıdaki 2 sürücüyü işaretle bu işlem windows updateden sürücüyü gizlemene yarayacak

Buradan indir
1733574538975.png
1733574673058.png
1733574698804.png

Sırasıyla ss attım hocam ilk ekranda sonraki dedikten sonra güncellemeleri arayacak sabırla bekle , sonrasında hide updates diyorsun ve en alttaki tikleme ekranındaki gibi yüklenmesini istemediğin driverları siliyorsun

Son düzenleme:

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ChatGPT
hmm bunun için yapman gerekenleri söylüyorum hemen

Bunlar yüklendikten sonra 1 gb lık indirdiğin driveri tekrar kur ve windows güncellemelerini duraklat sonrasında sana ileteceğim programı çalıştır ve hide updates kısmından yukarıdaki 2 sürücüyü işaretle bu işlem windows updateden sürücüyü gizlemene yarayacak

Buradan indirAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Sırasıyla ss attım hocam ilk ekranda sonraki dedikten sonra güncellemeleri arayacak sabırla bekle , sonrasında hide updates diyorsun ve en alttaki tikleme ekranındaki gibi yüklenmesini istemediğin driverları siliyorsun
Hangilerini seçmeliyim?

Ekler

• Updates.png
    Updates.png
    32.1 KB · Hit: 8

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Mert Güler
tüm intelleri seç

Bunu yaptıktan sonra yeniden başlat pc yi sonrasında driver sürümünü tekrar kt et , sana attığım sürümse güncellemeleri denetle onları tekrar yüklemeyecektir

Top Bottom