Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus Rog Strix Scar 18 Valorant'ta Kasıyor!

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ChatGPT
Hocam ultimate moda alıp bilgisayarı yeniden başlatır mısınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görüntüyü sadece ekran kartından alsın bide o şekilde deneyelim
Şu an oyun akıcı oynanabiliyor teşekkürler fakat eskiden standart modda da ben bu performansa ulaşabiliyordum :(

Ekler

• Asus 2.png
    Asus 2.png
    1.6 MB · Hit: 21
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
yolcu arslan
Hocam Nvidia'da çok garip bir firma saçma saçma güncellemler paylaşıyorlar yok bilmem şu oyuna dlss desteği geldi hadi güncelle yok bilmem şu oyuna RTX desteği geldi hayatımda asla görmediğim duymadığım oyunlar için sürekli sürücü güncelliyorum ve bunları tercihe göre değil direkt zorunlu bir şekilde insana dayatıyor. Hiçbir performans güncellemesine rastlamadım şu ana kadar Nvidia tarafında, sürekli hikaye temalı oyunlar için DLSS, RTX güncellemeleri geliyor ve hepside genellikle yarım GB boyutunda.

Buyur;
Ben anlamadım sürücü dayatması nasıl oluyor.?

Bende 551 yüklü muhtemelen vardır illaki yeni güncellemesi. Mesela Alan Wake 2 oynamıştım nvidia alan wake güncellemesi geldi yaptım daha kötü oldu görüntü canllığı gitti.
Değişiklik günlüğüne bak işine yararsa güncelle ama yıllardır bende güncelle diye bir uyarı gelmedi daha.

1733564103042.png

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ChatGPT
Ben anlamadım sürücü dayatması nasıl oluyor.?

Bende 551 yüklü muhtemelen vardır illaki yeni güncellemesi. Mesela Alan Wake 2 oynamıştım nvidia alan wake güncellemesi geldi yaptım daha kötü oldu görüntü canllığı gitti.
Değişiklik günlüğüne bak işine yararsa güncelle ama yıllardır bende güncelle diye bir uyarı gelmedi daha.

Alıntıyı görüntüle
Ben direkt güncellemeleri Nvidia uygulaması üzerinden yapıyorum o yüzden mi acaba? Ayrıca bu ekrandaki sayfaya ben nasıl ulaşabilirim?

Şu an oyun akıcı oynanabiliyor teşekkürler fakat eskiden standart modda da ben bu performansa ulaşabiliyordum :(
Ayrıca vsync 225'e neden sabit 240HZ olması gerekmiyor mu?

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Mert Güler
Tamam sorununuzu anladım ben hocam

Şimdi yapmanız gerekenleri söylüyorum

WHQL sertifikalı olan şu sürümü indirmenizi istiyorum , indirdikten sonra program ekle kaldırdan önceki driveri kendi yazılımı üzerinden kaldırın ve yeniden başlatın

Önceki driveri kaldırdıktan sonra bu yazılımı çalıştırın ve temiz kurulum butonunu seçin ve sadece driverı yükleyin (orada birçok tiklenmiş seçenek çıkacak sadece en üstteki driverin kendisi kalsın alt programları vs yüklemesin)

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ChatGPT
Tamam sorununuzu anladım ben hocam

Şimdi yapmanız gerekenleri söylüyorum

WHQL sertifikalı olan şu sürümü indirmenizi istiyorum , indirdikten sonra program ekle kaldırdan önceki driveri kendi yazılımı üzerinden kaldırın ve yeniden başlatın
Tamam yapayım fakat bende aynı bu Intel programı üzerinden güncelleştirmeleri kontrol ettirdim ve en son güncellemeyi yüklemişti zaten, bunu neden yüklemeliyim ki?

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Mert Güler
1733564884094.png

En son sürüm en kararlı sürüm anlamına gelmez

WHQL Certifikasına sahip en kararlı sürümü yükleyin , sizin yüklediğiniz sürüm henüz kararlı sürüm değil

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ChatGPT
Alıntıyı görüntüle

En son sürüm en kararlı sürüm anlamına gelmez

WHQL Certifikasına sahip en kararlı sürümü yükleyin , sizin yüklediğiniz sürüm henüz kararlı sürüm değil
Bendeki sürüm bu.

Ekler

• Intel 2.png
    Intel 2.png
    25.4 KB · Hit: 11

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Mert Güler
Baya eski sürüm bu siz direk dediğim şekilde yapıp tekrar standart moda alın , sonrasında buradan bilgi verin hocam

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ChatGPT
Baya eski sürüm bu siz direk dediğim şekilde yapıp tekrar standart moda alın , sonrasında buradan bilgi verin hocam
Bende yeni fark ettim çok garip halbu ki sürekli check for updates tuşuna basmıştım, tamamdır dediğini yapacağım.

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Mert Güler
Bende yeni fark ettim çok garip halbu ki sürekli check for updates tuşuna basmıştım, tamamdır dediğini yapacağım.
İnan bana o kendi programı kadar gereksiz bir program yok

Harici ekran kartın yoksa kullanman gereken bir uygulama ekstra bişey katmıyor sistemine

Eğer bi yerde takılırsan yada sorun yaşarsan anydesk ile destekleyebilirm

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ChatGPT
İnan bana o kendi programı kadar gereksiz bir program yok

Harici ekran kartın yoksa kullanman gereken bir uygulama ekstra bişey katmıyor sistemine
Downloand tuşuna bastım indiriyor şu an hocam.

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ChatGPT
Tamamdır siz dediğim şekilde kurun en son kurulum bittiğinde yeniden başlattığınızda aygıt yöneticisinden sürümüne bakalım
Tamamdır dediklerinizi yaptım ve güncel sürücü görseldeki gibidir.

Ekler

• Intel 3.png
    Intel 3.png
    24.3 KB · Hit: 11
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,869
Üyeler
163,230
Son üye