Neler Yeni

Asus rog strıx Scope deluxe rog NX red switch.

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Merhabalar ikinci el 1500 tl ye bu modeli almaya düşünüyorum garantisi kutusu yedek tuşları bulunmaktaymış kullanan oldu mu nasıl tavsiye eder misiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Merhabalar ikinci el 1500 TL ye bu modeli almaya düşünüyorum garantisi kutusu yedek tuşları bulunmaktaymış kullanan oldu mu nasıl tavsiye eder misiniz ?
Mükemmel Klavye Alınır Ama 2. El Güven Olmaz Hocam Bilemezsiniz Ve 1 Klavyeye o Kadar Para Vermek Saçma Geliyor Oyuncu Ekipmanlarında En Son Değer Verilen Şey Klavye Olur Her zaman Ben olsam Kulaklık Yada mouse yükseltirdim Zaten Elinizde Kaliteli bi Klavye Varsa Almanıza Gerek Yok Bence

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mükemmel Klavye Alınır Ama 2. El Güven Olmaz Hocam Bilemezsiniz Ve 1 Klavyeye o Kadar Para Vermek Saçma Geliyor Oyuncu Ekipmanlarında En Son Değer Verilen Şey Klavye Olur Her zaman Ben olsam Kulaklık Yada mouse yükseltirdim Zaten Elinizde Kaliteli bi Klavye Varsa Almanıza Gerek Yok Bence
Msı vigor gk 20 var ömürlük almayı düşünüyorum ürünün garantisi de devam ediyormuş alsam mı bilemedim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Msı vigor gk 20 var ömürlük almayı düşünüyorum ürünün garantisi de devam ediyormuş alsam mı bilemedim ?
Yok aga git xpg summoner al 2 el e güven olmaz 0 olsa yapış derdim ama yok 0 değil xpg summoner yada loghitech g513 carbon alman daha iyi 0 al garanti olsun aga yani alacağın ürünün garantisi devam ediyor olsada bi sıkıntı çıkar ve kullanıcı hatası olursa patlarsın gerek yok hepsi aynı zaten hatta g513 carbon çok daha iyi klavye 2. El kesinlikle önermem

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok aga git xpg summoner al 2 el e güven olmaz 0 olsa yapış derdim ama yok 0 değil xpg summoner yada loghitech g513 carbon alman daha iyi 0 al garanti olsun aga yani alacağın ürünün garantisi devam ediyor olsada bi sıkıntı çıkar ve kullanıcı hatası olursa patlarsın gerek yok hepsi aynı zaten hatta g513 carbon çok daha iyi klavye 2. El kesinlikle önermem
Teşekkürler

Top Bottom