Neler Yeni

Yardım Asus ROG Strix Scope RX Red alınır mı?

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
Benim görüpte almak istediğim bir üründür testlerinde çok başarılı bir ürün ve switch olarak diğer switchlerden biraz daha farklı bir mekanizmaya sahip benim önerebileceğim bir klavyedir.

Başlığı "2300 TL Klavye önerisi" veya "Asus ROG Strix Scope RX Red alınır mı?" diye değiştirirseniz daha güzel bir konu başlığı olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan Samed Apaydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim görüpte almak istediğim bir üründür testlerinde çok başarılı bir ürün ve switch olarak diğer switchlerden biraz daha farklı bir mekanizmaya sahip benim önerebileceğim bir klavyedir.

Başlığı "2300 TL Klavye önerisi" veya "Asus ROG Strix Scope RX Red alınır mı?" diye değiştirirseniz daha güzel bir konu başlığı olabilir.
diğer switchlerden biraz daha farklı bir mekanizmaya sahip derken nasıl bir farklılık

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
Klavye öncelikle diğer klavyelere göre Mekanik değil Optik Switchlere sahip ve 100m tıklama ömrü var su testlerinde çok başarılı
CTRL tuşu SHIFT tuşları gibi büyük SHIFT tuşu küçültülmüş.
Tuşların basışı ortadan değil köşelerden olduğu için hem ışığın sağdan soldan dağılmasını azaltıyor hem de tuşa basarken tuşun eğrilip basmama gibi bi özelliğinin olmasını azaltıyor.
Diğer klavyelere göre de tepki süresinin çok daha düzgün olduğu söyleniyor. Bazı videoları izleyerek bunları görebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,430
Üyeler
160,696
Son üye
googol
Top Bottom