Neler Yeni

Çözüldü✓ ASUS ROG Strix SQ7 M.2 2280 NVMe Gen 4×4 SSD 1TB Dahili SSD 7000/6000 MB/s ARYRM

JimmKai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cem Keser
cidden bu özelleklerin sadece bu ssd de mi olduğunu sanıyorsun ? Bence siz anlamıyorsunuz. Çok önemliymiş ssd sıcaklığını görmek tüh asus yazılımı olmasa napardık başka türlü göremeyiz :) Neyse ne diyeyim inşallah bulursun. Dikkat ette rog ayağına kazıklamasınlar :D
Allah Allah, yahu seninle aynı fikirde olmak zorunda mıyım? Ben ürün arıyorum satın alacağım diye başlık açmışım varsa alırım yoksa almam bu işin raconu bu. Kafana yatarsa fiyatı alırım. Neye faydan dokundu şu an? Ne boş adamsın. Bunu dışında fikrini soran olmadı.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,891
İsim
Mehmet Aslan
Allah Allah, yahu seninle aynı fikirde olmak zorunda mıyım? Ben ürün arıyorum satın alacağım diye başlık açmışım varsa alırım yoksa almam bu işin raconu bu. Kafana yatarsa fiyatı alırım. Neye faydan dokundu şu an? Ne boş adamsın. Bunu dışında fikrini soran olmadı.
Yüksek ihtimal bu ssd yi asla bulamayacaksın. Görürüm ben seni ssd tavsiyesi ararken :) Devam et böyle üslubun kimliğindir. Ayrıca konuyu yanlış yere açmışsın git 2. el bölümüne aç forum kurallarına aykırı.

JimmKai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cem Keser
Yüksek ihtimal bu ssd yi asla bulamayacaksın. Görürüm ben seni ssd tavsiyesi ararken :) Devam et böyle üslubun kimliğindir. Ayrıca konuyu yanlış yere açmışsın git 2. el bölümüne aç forum kurallarına aykırı.
Ben hem yardım hem de 2. El tarafına açtım. Bu bir tavsiye başlığı da değil direkt ürünü arıyorum. Tavsiye istesem başlıkta belirtirim ya da açıklamama yazarım forumun olayı budur. Ama sanki ortaya bir resim koymuşum gelin yorumlayın demişim gibi niye Asus niye rog niye bu ürün ne yazılımı diye flame ve toksiklik yapıyorsunuz. Ürün sende var mı hayır, satıyor musun hayır. Abi niye eleştiriyorsun yardımın dokunmayacak git işte. Bulamayacaksam da alternatif alırım ne gereksiz boş yapıyorsun. Hala sıfır yardımın dokundu. Git işine bak işte.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,891
İsim
Mehmet Aslan
Ben hem yardım hem de 2. El tarafına açtım. Bu bir tavsiye başlığı da değil direkt ürünü arıyorum. Tavsiye istesem başlıkta belirtirim ya da açıklamama yazarım forumun olayı budur. Ama sanki ortaya bir resim koymuşum gelin yorumlayın demişim gibi niye Asus niye rog niye bu ürün ne yazılımı diye flame ve toksiklik yapıyorsunuz. Ürün sende var mı hayır, satıyor musun hayır. Abi niye eleştiriyorsun yardımın dokunmayacak git işte. Bulamayacaksam da alternatif alırım ne gereksiz boş yapıyorsun. Hala sıfır yardımın dokundu. Git işine bak işte.
Tamam canım sen aramaya devam et. İnsanlar ürünün piyasası olmadığı için bulamayacağını söylüyor zaten terslemenin lüzumu yok. Bol şans.

JimmKai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cem Keser
Tamam canım sen aramaya devam et. İnsanlar ürünün piyasası olmadığı için bulamayacağını söylüyor zaten terslemenin lüzumu yok. Bol şans.

Şimdi birincisi öyle canımlı cicimli konuşacağın bir samimiyette değiliz ben o yaşta da değilim. Sen ne yap biliyor musun? Al kendini git kardeşim, 32 yaşındayım bir ürün arıyoruz diye şimdi saygısızlık yapmak istemiyorum, sen git samimi bulduğun birine canım de. Bak ürün piya sa da yok denir onu anlar eyvallah derim, zaten yok diye yardım da açtım. 2. El de açtım. Belki kafama yatacak 2. El alacağım keyfe keder. 40 tane şey yazdınız. Yok şu yok bu niye öyle niye şöyle. Yardım? Sıfır. O yüzden gerek yok. Yardım istenen yere toksiklik ve flame yapmayın.

ufubo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Ufuk Bircan Özkan
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Arkadaşlar merhaba. Ben yeni araba arıyorum ama diğer tüm ürünlerim (televizyon, buzdolabı vs) elektrikli olduğu için arabayı da elektrikli istiyorum. Bir de Bentley takıntım var, Bentley olmalı çünkü Bentley'de kaç km ile gittiğinizi gösterge panelinden görebiliyorsunuz. 2024 modeller için bütçem bir milyon lira. Kilometresi düşük 2023 model varsa 500 bine alırım. Herkese hayırlı forumlar.

Bilal539

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba. Ben yeni araba arıyorum ama diğer tüm ürünlerim (televizyon, buzdolabı vs) elektrikli olduğu için arabayı da elektrikli istiyorum. Bir de Bentley takıntım var, Bentley olmalı çünkü Bentley'de kaç km ile gittiğinizi gösterge panelinden görebiliyorsunuz. 2024 modeller için bütçem bir milyon lira. Kilometresi düşük 2023 model varsa 500 bine alırım. Herkese hayırlı forumlar.
Olayı süper özetlemişsin ağzına sağlık :D

JimmKai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cem Keser
İnsanların zorbalandığı bir ortamda olduğunu varsayıyorum. Bundan da keyif alıyorsun. Sadece istediğim ve ürünü aradığım için bir başlık açmıştım. Ciddi anlamda buranın ortamını da bozmuşsunuz. İnsanlara gram saygınız yok. İki tane buldum. Diğer iki tane içinde haber gelir inşallah. Yobazsın şununla bile dalga geçiyorsun.

ufubo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Ufuk Bircan Özkan
Bu mesajı "konuyla alakasız" diye bildiren kullanıcı ve bunun konuyla alakasız olduğunu düşünen moderatörler de gidip biraz Türkçe çalışsınlar. Okuduklarını anlamıyorlar gibi gözüküyor. Sizce gerçekten araba arıyor olabilir miyim?

JimmKai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cem Keser
Bu mesajı "konuyla alakasız" diye bildiren kullanıcı ve bunun konuyla alakasız olduğunu düşünen moderatörler de gidip biraz Türkçe çalışsınlar. Okuduklarını anlamıyorlar gibi gözüküyor. Sizce gerçekten araba arıyor olabilir miyim?
Zorbalığını burada yapamazsın. Sadece ürün arayışında olan bir insanım. Yargılamak eleştirmek size düşmemiş. Öneri başlığında açabilirdim o zaman eleştiri ve fikirlerinizi sorardım. Ürün sizde mevcut değilse ironi ve Zorbalığı kaldıracak yer değil burası. Forum kullanıcılarını rahatsız etmeye hakkınız yok.

ufubo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Ufuk Bircan Özkan
Zorbalığını burada yapamazsın. Sadece ürün arayışında olan bir insanım. Yargılamak eleştirmek size düşmemiş. Öneri başlığında açabilirdim o zaman eleştiri ve fikirlerinizi sorardım. Ürün sizde mevcut değilse ironi ve Zorbalığı kaldıracak yer değil burası. Forum kullanıcılarını rahatsız etmeye hakkınız yok.
Burada ne zorbalık var ne de hakaret var. İroni de güzel bir şeydir, zihni açar. Özel hayatınızda sıkıntı yaşamamanız için hassasiyet eşiğinizi yükseltmenizi öneririm. Gülüp geçilecek bir şey yüzünden kendinizi yıpratmanıza değmez. Ölü fiyata bulduğunuz 4 SSD'yi güle güle kullanın, iyi günler, iyi bayramlar.

JimmKai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cem Keser
Burada ne zorbalık var ne de hakaret var. İroni de güzel bir şeydir, zihni açar. Özel hayatınızda sıkıntı yaşamamanız için hassasiyet eşiğinizi yükseltmenizi öneririm. Gülüp geçilecek bir şey yüzünden kendinizi yıpratmanıza değmez. Ölü fiyata bulduğunuz 4 SSD'yi güle güle kullanın, iyi günler, iyi bayramlar.
Zorbalık sadece hakaret ile olmuyor. Hala senden fikir ve öneri istenmemesine rağmen utanmadan özel hayat ile alakalı şeyler söylüyorsun. Moderatörler benimle aynı fikirde olup yoruma reaksiyon düşmüş hala bunu görerek zoruna gitmesi sebebiyle yüzsüz gibi yorum atıyorsun. Yorumlarının aranan ürünle hala bir ilgisi yok.

ThE LoSt

80+ Gold
Herkese Merhaba

Hayırlı Ramazanlar, şimdiden iyi bayramlar diliyorum. Sistemim için, 4 adet ASUS ROG Strix SQ7 M.2 2280 NVMe Gen 4×4 SSD 1TB Dahili SSD 7000/6000 MB arayışım var. Önceliğim sıfır kutuda kullanılmamış faturalı, sonrasında uzun süredir kullanılmamış faturalı garantisi olan başlıktaki ürünü aramaktayım. Sıfır bulamaz isem ikinci el alacağım ama faturası kutusu duran ikinci el de olur. Piyasa da ürünü bulamadım, sıfır kutuda ürün için max bütçe 5500, ikinci el fakat faturası kutusu duran ürün için 2700 TL. Tekliflere açığım, şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim dostlar.
kc3000 al geç gen 4 destekli dramli tepe modellerin kullandıkları kontrolcüler bellidir. Kendi sistemimde kc3000 ün revize edilmiş modeli fury renegade modeli var memnunum.

Top Bottom