Bence yeni çıkan hiç bir ürün çıktığı gibi alınmamalı teknoloji bu BX500 SSD de çıktığında F/P diye çok sattı sonradan sorunları anlaşıldı bence beklesin Fury-X biraz daha incelensin.sıfır al kafan rahat olsun fury x gerçekten çok iyi bir kulaklık
ikinci el kulaklı mıAsus ROG Strix Wireless 450TL (ikinci el) Rampage Fury X 550TL
rog strixi alacağım son 8 ay garantisi var ama fury x aklımı çelmiyor değil sizce hangisini almalıyım
rampage yıllık marka hiçbir sorun olacağını sanmıyorum agsdsaBence yeni çıkan hiç bir ürün çıktığı gibi alınmamalı teknoloji bu BX500 SSD de çıktığında F/P diye çok sattı sonradan sorunları anlaşıldı bence beklesin Fury-X biraz daha incelensin.
asus 3 günlük mürampage yıllık marka hiçbir sorun olacağını sanmıyorum agsdsa
ikinci el kulaklı mı
bızımle degılsın
bende biraz ondan korkuyorum açıkçası belki geliştrilidiğinde alınabilirBence yeni çıkan hiç bir ürün çıktığı gibi alınmamalı teknoloji bu BX500 SSD de çıktığında F/P diye çok sattı sonradan sorunları anlaşıldı bence beklesin Fury-X biraz daha incelensin.
ürün belki çok kötü kullanıldı onu asla bilemezsinasus 3 günlük mü![]()
random almıyoruz herhalde bakıp test edeceğimürün belki çok kötü kullanıldı onu asla bilemezsin
en kötü garantiye gönderirimrandom almıyoruz herhalde bakıp test edeceğim
Asus ROG Strix Wireless
öyle dersin de 1 2 günde belli olmaz aga ben yine dikkat et derim 2. el de baya tecrübem var ben diyosam bi bildiğim vardırrandom almıyoruz herhalde bakıp test edeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
en kötü garantiye gönderirim