Neler Yeni

Asus rog strix x870E-E anakartlı sistemde bi anda donma takılı kalma sorunu

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
mehmet alp kütük
Asus rog strix X870E-E 9800x3D bi anda donma oluyor bütün sürücüler vs kurulu her şey düzgün aida64 stability test yaptığında sıcaklıklar normaldi ona rağmen dondu (mavi ekran reset kapanma olmadı) masaüstünde dönüyor klavye ışığında Rainbow efektide donuyor ve tepki vermiyor hiçbir şekilde reset tuşuna basana kadar düzelmiyor sorun ne olabilir? Düzenleme: Valorant ta ajan seçim ekranında deathmatch girdiğimdede bi anda donup takılı kalmıştı

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Baran Kut
Asus rog strix X870E-E 9800x3D bi anda donma oluyor bütün sürücüler vs kurulu her şey düzgün aida64 stability test yaptığında sıcaklıklar normaldi ona rağmen dondu (mavi ekran reset kapanma olmadı) masaüstünde dönüyor klavye ışığında Rainbow efektide donuyor ve tepki vermiyor hiçbir şekilde reset tuşuna basana kadar düzelmiyor sorun ne olabilir? Düzenleme: Valorant ta ajan seçim ekranında deathmatch girdiğimdede bi anda donup takılı kalmıştı
herhangi bir third party ram uygulaması kullanıyor musun?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Belki işine yarar

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,107
İsim
Arda doğan
Belki işine yarar
Altın seviye hayırlı olsun

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
mehmet alp kütük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla yok ramlerim corsair dominator qvl listesine bakıp almıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Corsair icue yazılımını kullanıyordum rgbleri ayarlamak için efektini vs onboard memory aktif edip kapatmıştım ondan dolayımı oluyo acaba

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
oguz
Hocam bende benzer bir problem yaşıyorum, masaüstünde uygulama kapatırken vs aniden donuyor ve mouse çalışuyor sadece. Microsoft'a yazmıştım şöyle bir yanıt geldi denemedim ancak sizde bakabilirsiniz.
Yanıt Linki

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
mehmet alp kütük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende benzer bir problem yaşıyorum, masaüstünde uygulama kapatırken vs aniden donuyor ve mouse çalışuyor sadece. Microsoft'a yazmıştım şöyle bir yanıt geldi denemedim ancak sizde bakabilirsiniz.
Yanıt Linki
Hocam bende hiçbirşey çalışmıyo q code sabit kalıyo sistem bi anda kitleniyo

Top Bottom