E spor için zowie.
İtopyadan siparis etmeyi düşünüyorum ölü pixel vs bir problem yasarmıyım sizceE spor için zowie.
O cok ucuyo hocam benim attıgım monitorler biri 17 biri 27 k sizin dediginiz 45 bantlarına çıkıyorsahsen bu paralara yenı rogun oled 2k 480 hz ı cıkacak bekleyin derim
cıktımı da cıktıgını sanmıyorum esporcu degılsenız zowıe almayın derimİtopyadan siparis etmeyi düşünüyorum ölü pixel vs bir problem yasarmıyım sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
O cok ucuyo hocam benim attıgım monitorler biri 17 biri 27 k sizin dediginiz 45 bantlarına çıkıyor
E sporcu degilim fakat günümün cogunu fps oyunlarıyla geçiriyorum valorant cs2 olmak üzere o yüzden zowieye daha sıcağım asusun 380 hz 03 ms olanı iyi görünüyor ama o monitör hakkında pek bilgim yokcıktımı da cıktıgını sanmıyorum esporcu degılsenız zowıe almayın derim
oda 35 k seviyelerinde genede kalıtelı bır ıps alırdım goruntu kalıtesı ıyı olurduE sporcu degilim fakat günümün cogunu fps oyunlarıyla geçiriyorum valorant cs2 olmak üzere o yüzden zowieye daha sıcağım asusun 380 hz 03 ms olanı iyi görünüyor ama o monitör hakkında pek bilgim yok
Itopya harici her yerden alabilirsin. Ama yeter ki oradan alma. Yorumdakileri de dinleme. Bende de XL2566K var. Esporcu değilim ama günümün çoğu CS2 ile geçiyor. Görüntü kalitesi olsun diye tepkisellikten ödün vermemek lazım bu tarz oyunlarda.İtopyadan siparis etmeyi düşünüyorum ölü pixel vs bir problem yasarmıyım sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
O cok ucuyo hocam benim attıgım monitorler biri 17 biri 27 k sizin dediginiz 45 bantlarına çıkıyor