Bu dell yeni çıkmış sanırım panel bilgisi özellik vs. ulaşamadım. Özellikle hdr olayını merak ettim windowsta hdr açabiliyor muyuz? Bir fikrin var mı?Asusa o parayı verme. Bunun renk gamutu daha yüksek. Parlaklık ve kontrast bakımından çok yakınlar. Asus rog adı altında kazıklıyor sadece.
![]()
Dell Alienware AW2525HM 24.5 inç Gaming Monitör
NVIDIA G-SYNC Uyumlu, AMD FreeSync Premium ve VESA AdaptiveSync gibi uyarlanabilir senkronizasyon teknolojileri sayesinde oyunlar zahmetsizce akıcı hale gelir.www.gaming.gen.tr
onu hiç bilmiyorum hdr olayını hocamBu dell yeni çıkmış sanırım panel bilgisi özellik vs. ulaşamadım. Özellikle hdr olayını merak ettim windowsta hdr açabiliyor muyuz? Bir fikrin var mı?
HDR desteği var fakat açmanın bir manası yok. HDR monitörü değil. Zaten windows'un hdr da sorunları var. Gamma 2.2 kullanan oyunda hdr açınca srgb ton eğrisi yüzünden siyahlar aşırı parlıyor, bu da görüntüdeki kontrastı azaltıyor.Bu dell yeni çıkmış sanırım panel bilgisi özellik vs. ulaşamadım. Özellikle hdr olayını merak ettim windowsta hdr açabiliyor muyuz? Bir fikrin var mı?
27inç alana kadar biraz daha koyar mini led veya oled alırım. Oled almak istemiyorum 27inç diyenler 24inç tercih ediyor zaten. Ki bence 17-18k verene kadar biraz daha koyup oled almak çok daha mantıklı. 1080p 24inç düz ips panele o kadar para verilmesini mantıklı bulmuyorum. Dell alıp geçmek çok daha mantıklı.27 ile fiyatları çok yakın. 27 olanı alınabilir