Aga be. Nice try ,)eski yedek olarak kullanicam. oyun oynadimda.youtube sarki dinlerim veya videolar bakarim.
4 puan 3 uyarı.Kaç uyarı puanın var merak ettim çünkü spam yapmışlığın çoklu hesap kullanmışlığın birsürü şey yaptın
Cok para hocam coook.kalb nakli gerek
reis ama orda geçim felan zor değil mi asgari ücretle alınabilir mi 1 ayda sen daha iyi biliyorsundur dahemen alir kral. ayni gün ayliki geldi anda alir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
aci sonra tat olur
dostum sen bana ne bakiyon ki. benim lig ve level baska ortamda. asgari ücret single person alir böyle ürünleri. direkt.reis ama orda geçim felan zor değil mi asgari ücretle alınabilir mi 1 ayda sen daha iyi biliyorsundur da
Puan nasıl alınır4 puan 3 uyarı.
Bu arada 4/3 bi uyarı alırsam ban yiceksin demek değilmiş.Orantıymış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cok para hocam coook.
valla reis allah arttırsın biz burda alacağımız bilgisayar yarın zamlanmaz umarım diyoruzdostum sen bana ne bakiyon ki. benim lig ve level baska ortamda. asgari ücret single person alir böyle ürünleri. direkt.
hadi diyelim almadi ve keyfine göre takildi.
2 aydan sonra alir.
Abi orda düzenin var o yüzden buralara gelmion demi?dostum sen bana ne bakiyon ki. benim lig ve level baska ortamda. asgari ücret single person alir böyle ürünleri. direkt.
hadi diyelim almadi ve keyfine göre takildi.
2 aydan sonra alir.
3 ay çalışıp fabrikasını alır öyle diyimreis oraya göre bu monitörler ucuzmu yani şöyle anlatayım asgari ücret ile çalışan biri alabilirmi