Yazılım ve oyunUmarım bu anakartı alma amacın oyun için değildir.
11.000Anakart bütçen ne
F serisi anakarttan memnunmusun sogutmasından falan , bence f serisinin en büyük eksiklerinden qled ekranı olmaması, bir de hangi işlemci ile kullamıyorsunBen F almıştım, aradaki 2.5K'ye değmez bence. E'nin Gen5 desteği olması güzel, ona da 2.5k verilmez.
Sol üstünde Rog simgesinin olduğu mini bir ekran var. 13900KYazılım ve oyun
Mesaj otomatik birleştirildi:
11.000
F serisi anakarttan memnunmusun sogutmasından falan , bence f serisinin en büyük eksiklerinden qled ekranı olmaması, bir de hangi işlemci ile kullamıyorsun
Raid yapmayacaksan bu anakartı almak, gereksiz masraf, bu ikisi için paranın karşılığında bir şey kazandırmayacak.Yazılım ve oyun
İşlemciniz var mı? yoksa şu an am5 dizmeniz daha mantıklı. Hem anakartları ddr5 ve pci 5.0 destekli, işlemci fiyatları gayet makul ve uzun ömürlü sokete sahip. Bende bir an intel dizmek istedim sonra arkadaşlar am5 tavsiye etti performanslarını araştırdım gerçekten intel 13.nesil dizmek zengin değilseniz mantıksız oluyor.haberlere baktım zaten kesin degişicekmiş z890 anakartlar ve 1851 soket yapısını kullanıcakmış . Sence fiyatına baktıgında z790-f serisi güzel dimi özellikleri
İşlemcimi aldım çoktan amd istemiyordum zatenİşlemciniz var mı? yoksa şu an am5 dizmeniz daha mantıklı. Hem anakartları ddr5 ve pci 5.0 destekli, işlemci fiyatları gayet makul ve uzun ömürlü sokete sahip. Bende bir an intel dizmek istedim sonra arkadaşlar am5 tavsiye etti performanslarını araştırdım gerçekten intel 13.nesil dizmek zengin değilseniz mantıksız oluyor.
İşlemci soğutucu olarak ne kullanıyorsunSol üstünde Rog simgesinin olduğu mini bir ekran var. 13900K
H150i elite capellix'e 6 tane fan taktım.İşlemcimi aldım çoktan amd istemiyordum zaten
İşlemci soğutucu olarak ne kullanıyorsun
Bende h150 elite capellix modelini almayı düşünüyorum , sesli çalışıyor diyorlar ama sen memnunmusun sogutmasından ve sesinden + ve - yönleri ne senin içinH150i elite capellix'e 6 tane fan taktım.
Kasan destekliyorsa benim yaptığım gibi 6 tane fan takabilirsin. 6 tane fan takınca 420mm modelinden daha iyi bir hâle geliyor.Bende h150 elite capellix modelini almayı düşünüyorum , sesli çalışıyor diyorlar ama sen memnunmusun sogutmasından ve sesinden + ve - yönleri ne senin için
Kasam büyük corsair 5000d airflowKasan destekliyorsa benim yaptığım gibi 6 tane fan takabilirsin. 6 tane fan takınca 420mm modelinden daha iyi bir hâle geliyor.
Kasada 13 tane fan olduğu için ve fanların hepsi sesli olduğu için ister istemez ses oluyor. Suçu sıvı soğutmaya atamam.
İnternette gezdiğimde pompa sesinden bahsediyorlardı, benimkinde öyle bir sorun yok.