❌İndirim Bitti! Asus ROG SWIFT PG259QNR 24.5" 360HZ 1ms 9.982,23 TRY.

aga bunun çok sıkıntıları var diyolar seni bir kaç yerde görmüştüm yine bunu önermiştin kullanıyorusun galiba memnun musun alınabilinecek bir monitör mü diğer arkadaşlar 2 3 ayda karıncalanma kablo girişlerinin sorunları falan oluyor diyorlardı
280Hz için olanla ilgili hiçbir yorum duymadım şahsen. 165 Hz olanı vardı onu kullanıp memnun olanlar vardı. Kötü yorumlar var ise önermeyelim de f/p oranı çooooooook yüksek bir ürün elimdeki monitörü satsam bunu alıcam :ROFLMAO:

Kendi almayacağım ürünleri genelde önermem. Önerdiğim ürünleri alabilecek potansiyeldeyim yani. Asla almam dediğim ürünü ancak ŞART ise önerebilirim

Alip memnun olmayan kimse yok sen sakamisin asil marka kotulemeyi birakin her markanin iyi urunu var msi asusun da berbat urunlerini gorduk 5 para etmez
Alıp memnun olmayan kimsenin görüşleri var mı elinde ? Şahin' e çelik jant takınca çelik jantlı şahin oluyor mercedes olmuyor.

Alıp memnun olmayan kimsenin görüşleri var mı elinde ? Şahin' e çelik jant takınca çelik jantlı şahin oluyor mercedes olmuyor.
280hz 1 ms IPS ve 4199 kağıtta konudaki rog 360hz den bile çok daha f/p bir monitör. Olumsuz yorum yok ise alınabilir.

Kardes gir urunun yorumlarina satan yerlere bak hicbiri olumsuz bisi yazmismi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardes gir urunun yorumlarina satan yerlere bak hicbiri olumsuz bisi yazmismi
Olu pixel cikmis diyen var asus rog da cikmiomi sanki cikio ben bozuk uretim ferrari de gordum motoru alev alan lamborghini de gordum sirf gameboster yazio diye direk laf atman hata

asus ne ara gamebooster ile karşılaştırılır oldu dünyanın çivisi çıkmış valla

asus gamebooster kıyası saçma tabii ki de ama insanları cebindeki parayla yargılamak terbiyesizlik
cebinde ki parasına göre yargılamıyorum parası yetmeyene lafım yok, böyle ürünler alıp daha kaliteli markalarla kıyaslayıp ondan iyi olduğunu millete söyleyip yanlış bilgi verenlere lafım

cebinde ki parasına göre yargılamıyorum parası yetmeyene lafım yok, böyle ürünler alıp daha kaliteli markalarla kıyaslayıp ondan iyi olduğunu millete söyleyip yanlış bilgi verenlere lafım
"parası asusa yetmeyip" "parası yetmeyene lafım yok"

yanlış yazmışsın gibi düşünmek istiyorum.

asus gamebooster kıyası yapılmaz zaten o ayrı mevzu

"parası asusa yetmeyip" "parası yetmeyene lafım yok"

yanlış yazmışsın gibi düşünmek istiyorum.

asus gamebooster kıyası yapılmaz zaten o ayrı mevzu
hala neyi uzatıyorsun? asusa parası yetmediği için gamepower alıp asusu kötüleyen anlamında kullanıldığı çok belli olan bir cümle ama art niyet arayan bir insan olduğun için bu çıkarımı yapman gayet normal

hala neyi uzatıyorsun? asusa parası yetmediği için gamepower alıp asusu kötüleyen anlamında kullanıldığı çok belli olan bir cümle ama art niyet arayan bir insan olduğun için bu çıkarımı yapman gayet normal
art niyetle alakası yok ya cümle kurmayı bilmiyorsun yazdığından haberin yok ya da art niyetle yazan sensin. türkçe bilmiyor olman benim sorunum değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,291
Üyeler
184,137
Son üye
ZeLoSa333
Geri