Evet destekliyor. Ama şiddetle h100 almanı öneririm. F80 de h100de kullandım. Şuan da h100 kullanıyorum. Çok çok daha ergonomik, yukarı ve ileri geri 10cm daha fazla gidip gelebiliyor. Kablo kanalları da çok daha iyi.Merhabalar ASUS ROG SWİFT PQ259QN 360Hz model monitörüm var North Bayou Nb F80 monitör standı almak istiyorum fakat uygun olur mu takabilir miyim bilmiyorum anlayan biri var mı?
Tam model ismi verir misiniz bakayımEvet destekliyor. Ama şiddetle h100 almanı öneririm. F80 de h100de kullandım. Şuan da h100 kullanıyorum. Çok çok daha ergonomik, yukarı ve ileri geri 10cm daha fazla gidip gelebiliyor. Kablo kanalları da çok daha iyi.
Şu anda baktım da ne gibi bi farkı var onu mu önerirsiniz?Evet destekliyor. Ama şiddetle h100 almanı öneririm. F80 de h100de kullandım. Şuan da h100 kullanıyorum. Çok çok daha ergonomik, yukarı ve ileri geri 10cm daha fazla gidip gelebiliyor. Kablo kanalları da çok daha iyi.
Evet. Hareket açısından daha ergonomik. F80in yapıp h100ün yapamadığı hiç bir hareket yok. Ek olarak h100ün yukarı, ileri geri 10cm fazlası var.Tam model ismi verir misiniz bakayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu anda baktım da ne gibi bi farkı var onu mu önerirsiniz?