ASUS ROG Xbox Ally 32299 TL

Örnek doğru bir örnek değil. Steam Deck’in içindeki apu da amd’den alınma bir apu zen 2, lenovo’da ki de amd’den alınma bir apu z2 extreme. Z2 extreme son derece güçlü bir apu iken zen2 artık demode kalıyor. Zaten aralarında 2 katı fiyat olmasının sebebi de bu.

F/P olarak handheld’de sadece indie oynayacağım diyen biri varsa steam deck oled’ten daha iyi bir cihaz yok! Ama ben günde 1-2 saat oyun oynayabiliyorum ve bütçem de var bunun büyük kısmını yolculuklardaki zamanımda kullanacağım diyorsanız başka alternatiflere gitmeniz lazım! Legion go 2, xbox rog ally x vs gibi. Haliyle hangi cihaz daha güçlü deniyorsa en güçsüzü steam deck malesef. Kendi fiyat bandında en verimli kim diye soracak olursalar da yine steam deck denir.

Kısacası 500-600 dolarınız varsa steam deck oled alın diğerlerine hiç bakmayın. 700-800 arası bütçeniz varsa xbox rog ally x, 1000 dolar ve üstü legion go 2 düşünülebilir. Şimdi biri gelip 1000 dolar ve üstü verdikten sonra gider gaming laptop alırım diyecektir. Doğru ama yine de ikisi bambaşka cihazlar.
Yani aslında aynı yerlere değinmişiz lakin bir konuya katılmıyorum, Xbox Rog Ally X veya türevi cihazların alınması bence amelelik, Windows bir el konsolu alacağıma laptop almak daha öncelikli tercih olmalı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,191,905
Üyeler
189,178
Son üye
egoroth"
Geri