Neler Yeni

Asus Rog Zephyrus alınır mı ?

cnrkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Can

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Dwayne Rolly
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde sıkıntılı zaten ama laptoplarda AMD ekran kartlarından kesinlikle uzak durulmalı bana kalırsa
ben nvidiadan çok çektim kardeşim bana nvidia deme bunu kullanan yazsın yoksa alınır cihaz oldugnu biliyorum sadece malzeme kalitesidir ısı değerleridir ekran kalitesi haporlor kalitesi falan lazım bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam cihazı aktif kullanıyor hatta yayın bile yapıyorum inan bana efsane bir performans veriyor tavsiye edermisin dersen çok net ederim işlemciden Stream yaptırıyorum sıfır donma kasma takılma hiç bişey yok. yayın izlemek istersen de link verebilirim dm den
at link bakiym bi

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
mehmet alp kütük
ben nvidiadan çok çektim kardeşim bana nvidia deme bunu kullanan yazsın yoksa alınır cihaz oldugnu biliyorum sadece malzeme kalitesidir ısı değerleridir ekran kalitesi haporlor kalitesi falan lazım bana
nvidia ile ilgili ne problemin oldu allah rızası için anlatırmısın.

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Dwayne Rolly
driver sorunu kendi kendine kapanma denetim masasına girerken donma sürekli driver ile performansın içine etme ve eski oyunlarda cokme problemi başka bir şey lazımmı

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
mehmet alp kütük
driver sorunu kendi kendine kapanma denetim masasına girerken donma sürekli driver ile performansın içine etme ve eski oyunlarda cokme problemi başka bir şey lazımmı
o senin bahtsızlığın valla ben bu forumda nvidia kullanıp sorun yaşayana hiç rastlamadım.

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Dwayne Rolly
aynı sen gibi baktım olaya kulaktan dolma bilgilerle aldım 1650 sonra sattım 3060 a geçtim dedim 6000 serisi bozuktur sıkıntı çıkarır dedim driverlar patlak dedim suan bu sorunu nvidia da yaşıyorum amd kullandım hatta eski bir ekran kartı onda bile sorun cıkmadı

o senin bahtsızlığın valla ben bu forumda nvidia kullanıp sorun yaşayana hiç rastlamadım.
millet bilgisayarı kullanmıyorki acıyo yalandan oyun oynuyo kapıyo bende boyle oluyo bende sorun yok diyenede inanmam test edip görücem bu saatten sonra

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
mehmet alp kütük
aynı sen gibi baktım olaya kulaktan dolma bilgilerle aldım 1650 sonra sattım 3060 a geçtim dedim 6000 serisi bozuktur sıkıntı çıkarır dedim driverlar patlak dedim suan bu sorunu nvidia da yaşıyorum amd kullandım hatta eski bir ekran kartı onda bile sorun cıkmadı

millet bilgisayarı kullanmıyorki acıyo yalandan oyun oynuyo kapıyo bende boyle oluyo bende sorun yok diyenede inanmam test edip görücem bu saatten sonra
teknoloji şans işidir hocam. işte gerçekten güvendiğin inandığın yerlerden alman gerek.

ben 4070 e geçtim ufak bi problem yaşadım evet oyunda 2 3 saniye aralıkla çok ufak fps drop yiyodum ddu ile kaldırıp geri yükledim düzeldi.

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Dwayne Rolly
teknoloji şans işidir hocam. işte gerçekten güvendiğin inandığın yerlerden alman gerek.

ben 4070 e geçtim ufak bi problem yaşadım evet oyunda 2 3 saniye aralıkla çok ufak fps drop yiyodum ddu ile kaldırıp geri yükledim düzeldi.
yaptım ddu yu olmadı işte böyle devam yapacak bir şey yok

bak dün yıne driver indirip kurdum fps yine yerlerde daha iyi kart satmak için 50 takla atıyo bu nvidia aynı apple gibi

TİTAN.

80+ Platinum

Teknoloji şans işidir kanka nvdiada ve amd tarafında sorun yaşayan gördüm ama amd daha fazlaydı
laptoplarda gidip amd alırsan sorun çıkma ihtimali daha fazla ama sen bilirsin tabi kasanın soğutması vs. anlamında bir bilgim yok konuyu takipteyim

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Dwayne Rolly
Teknoloji şans işidir kanka nvdiada ve amd tarafında sorun yaşayan gördüm ama amd daha fazlaydı
laptoplarda gidip amd alırsan sorun çıkma ihtimali daha fazla ama sen bilirsin tabi kasanın soğutması vs. anlamında bir bilgim yok konuyu takipteyim
amd ekran kartılı laptop kullandım ekran kartı yerine intel işlemci sorun cıkardı bana daha cok ısınma problemi vardı ve öyle h falanda değildi u işlemciydi

TİTAN.

80+ Platinum
amd ekran kartılı laptop kullandım ekran kartı yerine intel işlemci sorun cıkardı bana daha cok ısınma problemi vardı ve öyle h falanda değildi u işlemciydi
kasa kalitesi önemli kanka u işlemcide olsa ısınır hangi laptopu kullandın bana atarmısın

Top Bottom