Neler Yeni

Asus Rog Zephyrus G16 (4050) alınır mı

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Uzun ömürlü olur mu en az 5 yıl kullanmayı düşünüyorum ve güncel oyunları ne kadar süreyle oynayabilirim? Ayar düşürebilirim ultra takıntım falan yok. Taşınabilirlik ve pil önemli.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bütçeniz nedir biraz pahalı bir model bakıyorsunuz çünkü.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeniz nedir biraz pahalı bir model bakıyorsunuz çünkü.
Sırf oyunlar içinse gereksiz pahalı model.
Bütçem en fazla bu kadar 38 bin TL ama tek amacım oyun değil video izlemeyi çok sevdiğim için de bu laptopu düşündüm. Dolby vision olduğu için 4060'lı laptoplar yerine bunu alabilirim. Bu sene üniversiteye gidecektim ödevlerim için de kullanacağım ayrıca taşınabilirliği iyi olan bir model bakıyordum. Bu laptop tam bir gaming değil ama oyun için tasarlanmış yazıyor. Oyun için beni ne kadar götürebilir? Story-line ve LoL hariç oyun oynamıyorum. RDR 2 , W3 , TLOU gibi oyunları oynamayı çok seviyorum. Souls oyunlarını hiç sevmem nefret ederim hatta elden ring gibi oyunlardan. Ben en mantıklı olarak bunu buldum kendim için sizce ne yapabilirim? Oyunlarda ayar düşürürüm sıkıntı değil. Ayrıca dlss 3.5 ve frame generation'ın yardımı ile oyunlarda kötü bir performans alacağımı düşünmemiştim.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bütçem en fazla bu kadar 38 bin TL ama tek amacım oyun değil video izlemeyi çok sevdiğim için de bu laptopu düşündüm. Dolby vision olduğu için 4060'lı laptoplar yerine bunu alabilirim. Bu sene üniversiteye gidecektim ödevlerim için de kullanacağım ayrıca taşınabilirliği iyi olan bir model bakıyordum. Bu laptop tam bir gaming değil ama oyun için tasarlanmış yazıyor. Oyun için beni ne kadar götürebilir? Story-line ve LoL hariç oyun oynamıyorum. RDR 2 , W3 , TLOU gibi oyunları oynamayı çok seviyorum. Souls oyunlarını hiç sevmem nefret ederim hatta elden ring gibi oyunlardan. Ben en mantıklı olarak bunu buldum kendim için sizce ne yapabilirim? Oyunlarda ayar düşürürüm sıkıntı değil. Ayrıca dlss 3.5 ve frame generation'ın yardımı ile oyunlarda kötü bir performans alacağımı düşünmemiştim.

Laptop ses sistemleri ne olursa olsun koyucakları iki minik hoparlör ile hep bir limiti olucaktır zaten hepsi aşağı yukarı aynıdır buna takılmanız mantıklı değil, zira zaten kulaklık her açıdan daha iyi olucaktır. Bu bütçede 4050 almanız hiç mantıklı değil, ben bunu öneririm:

üstündeki hoparlörlerin iyi olduğunu duymuştum kullananlar olumlu yönde eleştirmiş bunu, sıcaklık değerleri güzel ve 16 inç ekranlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,554
Üyeler
164,865
Son üye
barça