Isınıyor demedik ki? Sadece Asus rog tarzı modeller daha soğuk çalışıyorİnno3D Ve Palit Isınmıyor?
Isınıyor demedik ki? Sadece Asus rog tarzı modeller daha soğuk çalışıyorİnno3D Ve Palit Isınmıyor?
İçime en çok sinen kart oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok fazla kullanılmıyor günümüzde ve FPS te oynama olur mu gibi bir soru var kafamda
Kanıtla?
Aynı GPU kullanılıyor.
İster ASUS olsun , ister Palit olsun , ister Evga olsun.
Sadece soğutma için farklı fan ve yöntemler deniyorlar.
Bulamadım maalesefKankam palit çok içime sinmiyor yoksa palitte olur ama çok içime sinmedi nedense
1660 ti var :/
bencede msi asus gigabyte gibi markalar kendini kanıtladığı için onlardan şaşmamak lazım diyorum bend
Canın sağolsunBulamadım maalesef![]()
Ekran kartından ekran kartına değişir fakat genellikle o modellerde çok ısınma sorunu olmuyor.Kanıtla?
Aynı GPU kullanılıyor.
Ben biliyorum bunları.Ekran kartından ekran kartına değişir fakat genellikle o modellerde çok ısınma sorunu olmuyor.
Kanıt istersende youtube üzerinden aratabilir sıcaklık değerlerine bakabilirsin.
Kanıt benim. İnno3D 1650S Kullanıyorum oyunlarda benim kartım 70 Dereceyi otomatik fan da geçmiyor?Kanıtla?
Aynı GPU kullanılıyor.
Shark 5A ASUS - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip SHARK 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Arkadaşlar selam bana 7000-8000 TL bandında Asus rog lu veya Asus dual li bir rtx 2060 li sistem oneirir misiniz Asus rog olursa daha güzel olur
Oyun video ve render amaçlı kullanılacaktır
Aynen kanka tmIsınıyor demedik ki? Sadece Asus rog tarzı modeller daha soğuk çalışıyor
Bu sitede hata var bende saçma sapan gözüküyor.Psu değiştirirsin temiz.![]()
ULTIMA-3600 / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS Dual GeForce RTX 2060 EVO 12GB OC / 16GB RAM / 500GB NVMe M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3600 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 3600 6 çekirdekli işlemci, ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB ekran kartı, Asus B450 Anakart, 16GB DR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı...www.gaming.gen.tr
Geçiştirmeli cümle kurmayın. En nefret ettiğim şey.Aynen kanka tm
Bende gayet düzgünBu sitede hata var bende saçma sapan gözüküyor.
Aynı hatayı yaşayan varmı?
Peki FPS konusundaki düşünceniz nedir?Kanıt benim. İnno3D 1650S Kullanıyorum oyunlarda benim kartım 70 Dereceyi otomatik fan da geçmiyor?