- Reaksiyon skoru
- 173
merhaba bu ekran kartı sizce 2.el olarak bu fiyata nasıl?
fiyat iyi mi?Elden alacaksan al yoksa tezgaha düşersin, havale sonrası paranın üstüne soğuk su içersin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada ilandaki görseller donanımhaber forumundaki satılmış kart ilanından çalıntı, bu ilan tezgah.
Fiyat iyi de ilan sahte.fiyat iyi mi?
kardeş adam seni dolandıracak diyor fiyatı boşver sen havale sonrası diyorsa büyük ihtimalle dolandırıcı olma ihtimali var.fiyat iyi mi?
oltayı atmış bütün ilanlar bugun paylaşılmış hangisi tutarsa ona geçirecekFiyat iyi de ilan sahte.fiyat iyi mi?
adamı tanıyorum daha önce bir şey almıştımkardeş adam seni dolandıracak diyor fiyatı boşver sen havale sonrası diyorsa büyük ihtimalle dolandırıcı olma ihtimali var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oltayı atmış bütün ilanlar bugun paylaşılmış hangisi tutarsa ona geçirecek
Havale ile ürün alınmaz gerekirse babanın oğlu olsun genede alınmaz, ama dolandırılmak istiyorsanız alabilirsinizadamı tanıyorum daha önce bir şey almıştım
ozaman güveniyorsanız alın hocam ama önce kargo almaya çalışınadamı tanıyorum daha önce bir şey almıştım
hocam o yönden sorun yok alışveriş yapmıstım daha önce sadece fiyatı bilmediğimden sormak istedimHavale ile ürün alınmaz gerekirse babanın oğlu olsun genede alınmaz, ama dolandırılmak istiyorsanız alabilirsiniz