Neler Yeni

Yardım Asus rx5600 xt görüntü gelmiyor

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
bilgisayarı güvenli modda çalıştırmayı deneyin

cas35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
cas
Dostum hdmi kabloyla mi bağlıyorsun displayporttan mi? Dp ile bağlıyorsan hdmi kabloyla dene mutlaka
Ek olarak pcnin gücünü tamamen kes ve anakartın üstündeki bios pilini çıkar 5 dk bekle bios sıfırlansın pili geri tak çalıştır. Bunun ötesinde yapılacak bir şey var mi emin değilim

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
İsmail
Ek olarak pcnin gücünü tamamen kes ve anakartın üstündeki bios pilini çıkar 5 dk bekle geri tak çalıştır. Bunun ötesinde yapılacak bir şey var mi emin değilim
Şimdi hocam bu bios pili tam olarak nerede nasıl çıkartılır ha bir de garanti dışı kalır mı parça

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk
Da sistem 2 aldım ek olarak monitör aldım geldi gayet sağlamdı parçaları taktım Windows kurdum driverları güncelliyordum sonra en son ekran kartının son bios güncellemesini yaptım ve sisteme reset attım ondan sonra bir daha monitöre görüntü gelmedi acil yardım edin pls
reis bende de aynı sistemvar sorun olmadı sen bi anakartın değilde ekran kartının hdmi kablosundan çıkış alıp almadığına dikkat et.

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Sen en iyisi biosunu sıfırla sonra güvenli modda başlat driver çakışması vs bişey varsa ekran kartı driversız çalışsın bi driveri sil sonra

Top Bottom