Nasıl yapcambilgisayarı güvenli modda çalıştırmayı deneyin
Ek olarak pcnin gücünü tamamen kes ve anakartın üstündeki bios pilini çıkar 5 dk bekle bios sıfırlansın pili geri tak çalıştır. Bunun ötesinde yapılacak bir şey var mi emin değilimDostum hdmi kabloyla mi bağlıyorsun displayporttan mi? Dp ile bağlıyorsan hdmi kabloyla dene mutlaka
anakartın modeline göre bak intnernetten güvenli modda başlatma neymiş. Birde arkadaşın dediği gibi biosunu da sıfırlaNasıl yapcam
Şimdi hocam bu bios pili tam olarak nerede nasıl çıkartılır ha bir de garanti dışı kalır mı parçaEk olarak pcnin gücünü tamamen kes ve anakartın üstündeki bios pilini çıkar 5 dk bekle geri tak çalıştır. Bunun ötesinde yapılacak bir şey var mi emin değilim
Hayır garanti dışı kalmaz anakartın üstünde metal para gibi durur. Google a bios pili yaz çıkarŞimdi hocam bu bios pili tam olarak nerede nasıl çıkartılır ha bir de garanti dışı kalır mı parça
niden takma
reis bende de aynı sistemvar sorun olmadı sen bi anakartın değilde ekran kartının hdmi kablosundan çıkış alıp almadığına dikkat et.Da sistem 2 aldım ek olarak monitör aldım geldi gayet sağlamdı parçaları taktım Windows kurdum driverları güncelliyordum sonra en son ekran kartının son bios güncellemesini yaptım ve sisteme reset attım ondan sonra bir daha monitöre görüntü gelmedi acil yardım edin pls
Ben undervolt işlemi yapmıştım onunla mı alakalı acabareis bende de aynı sistemvar sorun olmadı sen bi anakartın değilde ekran kartının hdmi kablosundan çıkış alıp almadığına dikkat et.
olabilir.Ben undervolt işlemi yapmıştım onunla mı alakalı acaba
Olabilir. Ama olmayadabilir.Ben undervolt işlemi yapmıştım onunla mı alakalı acaba
Olabilir bu yüzden dediğim bios pili çıkarma işlemini deneBen undervolt işlemi yapmıştım onunla mı alakalı acaba
Çıkardım monitörde daha hdmi no signal diyor kablolar sağlamOlabilir bu yüzden dediğim bios pili çıkarma işlemini dene