Asus rx5700xt vs rtx 2060 super

2070 de giriş bir kart ışın izleme için Rtx 2070 super ve üstü gerekli onun haricinde saf kas gücü önemli.
Dostum kullanmadan neye göre karar veriyorsun ? ,Heralde kartlar ilk çıktığı zamanlardan bahsediyorsunuz . Onun üzerinden çok optimize ayarları geldi
Post automatically merged:

TUF Serisi yenilendi!

5700XT Daha güçlü SUPER'den.
Güçlü olmasına bir şey demiyorum ama uzun vadede 2060 super daha iyi ki aralarında pek fark yok

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Dostum kullanmadan neye göre karar veriyorsun ? ,Heralde kartlar ilk çıktığı zamanlardan bahsediyorsunuz . Onun üzerinden çok optimize ayarları geldi

Güçlü olmasına bir şey demiyorum ama uzun vadede 2060 super daha iyi ki aralarında pek fark yok
Rtx 2080 deneyimlemiş biriyim Rtx On yaptığınız zaman oyunlardaki Fps değerlerine baktığınızda mutlu olabiliyor musunuz?

Tabikide RX5700XT

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Sadece oyun oynayacaksan RX 5700 alabilirsin ama yayın açmayı düşünüyorsan, render alacaksan RTX seçmelisin.

Alıntıyı görüntüle bu indirimde fiyatı nasıl gerçekten indirimdemi?
Rtx 2060 super vs rx5700xt

@Ahmet Taha
Bu fiyata 2070 super alabilmen lazım 2060 super ne alaka alacaksan 3500'e galax öneririm.
asfasbxc.webp

Rtx 2080 deneyimlemiş biriyim Rtx On yaptığınız zaman oyunlardaki Fps değerlerine baktığınızda mutlu olabiliyor musunuz?
DLSS aç bak bakalım FPS'e. :sneaky:

ooo ne anlatıyoprsunuz hocam ben artık kart karşılaştırmalarına girmiyorum. 😂

Geri