Hızlıymış. Dostum bu arada laptop standı kullanmıyorsun galiba. Laptop standı kullanmanı öneririm. Sıcaklığa 10-15 derece etki ediyor. İstersen model önerebilirimTekrardan servise verdim anakart değişimi yaptılar yarın teslim alacağım bu kadar hızlı işlemesi şaşırtıyor
Olur nedir önerinHızlıymış. Dostum bu arada laptop standı kullanmıyorsun galiba. Laptop standı kullanmanı öneririm. Sıcaklığa 10-15 derece etki ediyor. İstersen model önerebilirim
UGREEN Dizüstü Bilgisayar Standı Katlanabilir MacBook Pro Air ile Uyumlu MateBook Dizüstü Bilgisayar https://amzn.eu/d/gsM7jrnOlur nedir önerin
Umarım tekrar olmaz. Sana dediğim standı mutlaka al. Laptoplarda stand şart. Boş yere ısınmasınDüzelmiş gibi duruyor anakartı ve sıvı metalini değiştirmişler umarım aynı sorun olmaz ilerde
Stant yerme soğutu daha mantıklı olmaz mı altı zaten açık baya hava alıyorUmarım tekrar olmaz. Sana dediğim standı mutlaka al. Laptoplarda stand şart. Boş yere ısınmasın
Soğutucuya ihtiyacın yok. Laptopun altı hava aldığı zaman zaten ısınmaz. Stand sayesinde yeterince hava alır. Soğutucu , soğutma sistemi kötü laptoplarda önerilir. Senin modelde ihtiyacın olacağını sanmıyorumStant yerme soğutu daha mantıklı olmaz mı altı zaten açık baya hava alıyor