Neler Yeni

Öneri Asus Sıfır Laptopta Benden Habersiz Ekran Değişimi Yapılmış İade Süreci Yardım

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
bide üçkağıtçı vatan çalışanları acera falan b* atıp asus alın diyordu olaya bak
Laptop işi sıkıntılı abi bunu öğrendim bulaşılmaz. Alınırsa gündelik kullanmaya alınır ucuz bişi gerisi için fazla para verilmez

serwintes

80+ Gold
Laptop işi sıkıntılı abi bunu öğrendim bulaşılmaz. Alınırsa gündelik kullanmaya alınır ucuz bişi gerisi için fazla para verilmez
yok babam beni dinledi zaten 43kya 4070li nitro 16 aldık teşhir geçen senenin omenini satmak için hem de daha fazla fiyata kırk takla attı en son acer trden çekilecek dedi PODJKSAJKDPOJKSA

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
yok babam beni dinledi zaten 43kya 4070li nitro 16 aldık teşhir geçen senenin omenini satmak için hem de daha fazla fiyata kırk takla attı en son acer trden çekilecek dedi PODJKSAJKDPOJKSA
Hiç birinden bi cacık olmaz bana göre

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Şuan şu durumda ben haklı mıyım haksız mıyım reis? İade talep ediyorum şuan Asustan
Hocam genelde servise ürün gönderirken bazı izinler verirsiniz. Ürün tamir edilsin mi diye sorarlar mesela. Değişim yaparlar mı bilmem ama muhtemelen bu izinleri vermişsinizdir.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Hocam genelde servise ürün gönderirken bazı izinler verirsiniz. Ürün tamir edilsin mi diye sorarlar mesela. Değişim yaparlar mı bilmem ama muhtemelen bu izinleri vermişsinizdir.
Sonuçta servise gönderiyoruz tamir edilmemesi için gönderecek değiliz. İncelenmesi için göndeririz markalar da geri dönüş sağlar. Bakalım bayramdan sonra gidicek laptop sonucu o zaman görücez. Ama ben bu şekilde kabul etmem cihazı umarım uzatmazlar iade derler masaüstü toplarım

asko56

80+ Silver
Tamamdır reis ben haklıysam elbet hakkımı alırım. Kendileri kısa yoldan bana iade belgesini vermezlerse konu uzar ama ben gerekeni yaparım. Tekrar garanti kaydı açtım yaptıklarını yazdım. Garanti süreci rezilliği kargo rezilliği hepsini yazdım. 73k para verdiğim laptopu 1 kat poşete bildiğimiz poşete sarıp göndermiş adamlar. Ben sarıp sarmalayıp gönderiyorum adamların yaptığına bak
boşa bir daha garantiye vermissin anakartım bozuktu garnatiye yolaldım tamir ettik dediler tamir etmediler sıfır işlemcimi yaktılar THH ne derhal gidiceksin durumu açıklayacaksın asus garnatisi çok kötü allah düşürmesin bende thh sayesinde anaakrt + işlemci parasını almıştım yoksa kullanıcı hatası diyip üstüne yatıyorlar

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
boşa bir daha garantiye vermissin anakartım bozuktu garnatiye yolaldım tamir ettik dediler tamir etmediler sıfır işlemcimi yaktılar THH ne derhal gidiceksin durumu açıklayacaksın asus garnatisi çok kötü allah düşürmesin bende thh sayesinde anaakrt + işlemci parasını almıştım yoksa kullanıcı hatası diyip üstüne yatıyorlar
Bakalım reis kargo gelip alacak İstanbul Ümraniye şubesine gidecek. Keşke daha önce böyle durumlar anlatılsaydı laptop önerisi gönderimde almazdım valla. THH kararını ciddiye alıp yapıyorlarsa o bile bir şey bazı yerler onuda umursamıyor

asko56

80+ Silver
Bakalım reis kargo gelip alacak İstanbul Ümraniye şubesine gidecek. Keşke daha önce böyle durumlar anlatılsaydı laptop önerisi gönderimde almazdım valla. THH kararını ciddiye alıp yapıyorlarsa o bile bir şey bazı yerler onuda umursamıyor
şimdi ne bilmiyorum başıma geldi evime asus un hiç bir ürününü sokmuyorum artık msı dan devam

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
şimdi ne bilmiyorum başıma geldi evime asus un hiç bir ürününü sokmuyorum artık msı dan devam
Ben monitör ekran kartı vs hep Asus kullandım hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar o yüzden iyi sanıyordum

asko56

80+ Silver
Ben monitör ekran kartı vs hep Asus kullandım hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar o yüzden iyi sanıyordum
bende öyle hep asus alırdım garantisi ile bir işim düştü öyle böyle sogumadım acayip kötü hizmet kalitesiz tamir ettik diyip tamir etmeden gönermişlerdi taaa 2018 de düşün şimdi daha beter olmuşlardır 1 çöp sokamam daha kendi evime

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
bende öyle hep asus alırdım garantisi ile bir işim düştü öyle böyle sogumadım acayip kötü hizmet kalitesiz tamir ettik diyip tamir etmeden gönermişlerdi taaa 2018 de düşün şimdi daha beter olmuşlardır 1 çöp sokamam daha kendi evime
2018de onu yaşadın 2024 te ben bunu yaşadım değişen bir kalite göremedim. 73k verdiğim şuan 80k olan laptopun kutusunu poşete sarıp gönderen bir firma...

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Bugün kargo geldi aldı hayırlısı bakalım reis. İnşaallah senin başına gelenler benim başıma gelmez. İade kabul ederler ve konu THH ye gitmeden 6 7 ay beklemeden halledilir.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Reis Asus DOA raporu göndereceğini söyledi. İade kabul etmemek satıcıya kalmış bir şey dedi Asus. Kabul etmeyip değişim diyebilirmiş sanırsam. Doğru mudur

Top Bottom