Neler Yeni

Asus Strix b550-f wifi & x570-e gaming hanginin vrm kalitesi iyidir?

B550-F WIFI mı? X570-E GAMING mi?

• B550-F WIFI

Oylar: 2 40.0%
  • X570-E GAMING

Oylar: 3 60.0%

• Oy kullanan toplam üye
    5

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Şimdi hiçbir önemi yok diyorsun demi ARGB yi birde sana bu thunderbolt header card uygun fiyata bulabilirmiyim bizim ülkemizde. Yoksa almayayım mı gereksiz bişey mi?
Thunderbolt'a şu ülkede ihtiyacı olan kişiler çooook ama çok az, sen neden istiyorsun ki?
Pahalı olur.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Enver Eryalçın
ROG STRIX B550-E GAMING ondan daha iyi olması lazım.
Ekosistem olarak MSI ve Asus daha önde GIGABYTE'dan, o yüzden de tercih etmeme şansım olurdu benim :D.
B550-E USB Soketleri çok az bende baya usb var. Heleki 1 ay sonra o 7 usb soketi soketi yetmeyip öne usb sürücülerimi takma zorunluluğum bile olabilir şuan 4 USB kullanımda.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
B550-E USB Soketleri çok az bende baya usb var. Heleki 1 ay sonra o 7 usb soketi soketi yetmeyip öne usb sürücülerimi takma zorunluluğum bile olabilir şuan 4 USB kullanımda.
Doğrudur, eğer bir anakartın iyi mi kötü mü olduğunu düşünüyorsan bana sorabilirsin.
USB portları sıkıntı demek ki senin için.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Enver Eryalçın
Thunderbolt'a şu ülkede ihtiyacı olan kişiler çooook ama çok az, sen neden istiyorsun ki?
Pahalı olur.
Abi pahalı olan girişi koyacaklarına Ön Type-C koysalar ölürlermişmi ya illa b550-e al diyorlar onunda usb soketi az :( çıldıracam ya illa kesenin ucunu açmam mı gerekiyor ? adam akıllı bişey almak için bende istiyorum b550 serisi anakart alıp RTX 3000 serisi için kenarda 700TL mi nalet olsun ya. Allah aşkına bana yardımcı olun çıkamıyorum işin içinden. En azından Thunderbolt card uygun olsa 2 USB girişim olurdu yüksek hıza sahip.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Abi pahalı olan girişi koyacaklarına Ön Type-C koysalar ölürlermişmi ya illa b550-e al diyorlar onunda usb soketi az :( çıldıracam ya illa kesenin ucunu açmam mı gerekiyor ? adam akıllı bişey almak için bende istiyorum b550 serisi anakart alıp RTX 3000 serisi için kenarda 700TL mi nalet olsun ya. Allah aşkına bana yardımcı olun çıkamıyorum işin içinden.
ROG STRIX B550-E GAMING'te ön Type-C USB 3.2 Gen 2 var yalnız.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Enver Eryalçın

Mehmet Anıl

80+ Silver
ARGB çoklayıcılar var evet, ama burada bulması zor biraz.
ROG STRIX B550-E GAMING'te 2 tane ARGB girişi var.
Eğer Corsair olup iCUE destekli bir şey alırsan büyük ihtimal ile ön USB 2.0 portlarından bağlanır, yani ARGB girişin gitmez.
corsair kasalarda kendi kontrolcusu var 1 argb gitisi yeterli onun icin ama ilk defa dragon centeri begenmeyen birini gordum

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Enver Eryalçın
corsair kasalarda kendi kontrolcusu var 1 argb gitisi yeterli onun icin ama ilk defa dragon centeri begenmeyen birini gordum
Hayır beğenmiyorum demiyorum arayüzü çok tatlı her şey derli toplu ancak sorunlar yaşıyorum işlemci frekans düşmesi ve mystik ligth ram rgbler corsair ramlerde aşağıdan başlayıp yukarı doğru akıyor diğer ram üreticilerine baktığımda böyle bir sorun yok mesela GSKILL de yukarıdan aşağıya akıyor. RGB aydınlatması senkonize çalıştırdığımızda yani anakartla ve ramle eşli çalıştırmada frame düşmesi gibi çalışıyor bi türlü anlayamadım msi ekibine yazdım ileride çözecez diyorlar hep atlatıp duruyorlar normalde ram aydınlatmasına yön değiştirme getirecez diyorlardı önceki gün efendim yön değiştirme sorunu için son sürüm güncellemesini yapınız dediler yaptım yön değiştirme yoktu ben çözemedim bunları yapıyoruz diye yapmamıyorlarmı bi insan benim anakart dan bi test ederya corsair ramlerle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,423
Üyeler
167,117
Son üye
omerfarukdrnn
Top Bottom