Neler Yeni

Asus Strix Go 2.4 vs Razer Barracuda X

Asus Strix Go 2.4 vs Razer Barracuda X

• Asus Strix Go 2.4

• Razer Barracuda X

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
.
Bütçe
1200
Dostlar artık son kararımı verip alacağım. Bu ikisinden biri olmak zorunda değil. Bu bütçede daha iyi wireless kulaklik varsa o da olur. Öncelikli amacım rahat olması ve telefon ile de uyumlu olması. Bu arada disarida da az da olsa kullanirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostlar artık son kararımı verip alacağım. Bu ikisinden biri olmak zorunda değil. Bu bütçede daha iyi wireless kulaklik varsa o da olur. Öncelikli amacım rahat olması ve telefon ile de uyumlu olması. Bu arada disarida da az da olsa kullanirim.
Oy veren arkadaşlar neye göre verdiklerini de soylerse sevinirim.

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Akın Serhan Toğrul
Emin olmak için soruyorum Barracuda’da Bluetooth yok dongle yardımı
İle çalışıyor biliyorsun değil mi?
Razer aldım 930’a İtopya indirimi ile gayet memnunum ayrıca Barracuda çıkalı daha 8 ay olmuş yeni bir kulaklık fakat buna karşın Asus daha iyi ses olarak ayrıca naçizane fikrim Razer daha sade ve şık
Not:Asus 930’a inse Asus alırdım ama pişman değilim şimdilik görüldüğü üzere tüm sistem Asus

Son düzenleme:

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Emin olmak için soruyorum Barracuda’da Bluetooth yok dongle yardımı
Şey çalışıyor biliyorsun değil mi?
Razer aldım 930’a İtopya indirimi ile gayet memnunum ayrıca Barracuda çıkalı daha 8 ay olmuş yeni bir kulaklık fakat buna karşın Asus daha iyi ses olarak ayrıca naçizane fikrim Razer daha sade ve şık
Ben ikisini de dongle ile bağlanıyoruz saniyordum. Asus'ta Bt mi var?

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Akın Serhan Toğrul
Ben ikisini de dongle ile bağlanıyoruz saniyordum. Asus'ta Bt mi var?
Yokmuş şimdi araştırırken fark ettim karar sizin İkiside iyidir şöyle diyeyim ama Steelseries Arctis 1 wireless rakibi Razer Barracuda Asus Rog ile sizin karşılaştırmanız daha iyidir ama ikisi arasındaki en büyük fark Asus’un aktif gürültü engelleyicisine sahip olması

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,363
İsim
Oğuz Oğuz
Asus kullanıyorum asus öneririm.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,363
İsim
Oğuz Oğuz
Hocam asusun pedleri terletiyor mu ? Terletme sorunu yüzünden deri pede pek yanasmak istemiyorum ama çok tavsiye edildi
Ben terletme yaşamadım. Arctis 7’nin kumaş pedinde devamlı terlerken bunda terlemiyorum. Benim deneyimlerim böyle yani.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,363
İsim
Oğuz Oğuz
Tamam teşekkür ederim
Emin olun beğeneceksiniz hocam. Asus böyle bir kulaklık yapıp niye övmüyor anlamış değilim. Ha ama mikrofonu mükemmel değil iyi ama daha iyi mikrofona sahip kulaklıklar var.

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
.
Herkese teşekkürler arkadaşlar Asus almaya karar verdim. Sebebi ise hiçbir şey. Nerdeyse aynılar. Sadece markası Asus diye bunu tercih ediyorum.

Emin olun beğeneceksiniz hocam. Asus böyle bir kulaklık yapıp niye övmüyor anlamış değilim. Ha ama mikrofonu mükemmel değil iyi ama daha iyi mikrofona sahip kulaklıklar var.
Hocam siz de sag olun. Son sorum agri yapiyo mu kafada? Fury X modeli beni rahatsiz ediyordu da sattım sonradan.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,363
İsim
Oğuz Oğuz
Herkese teşekkürler arkadaşlar Asus almaya karar verdim. Sebebi ise hiçbir şey. Nerdeyse aynılar. Sadece markası Asus diye bunu tercih ediyorum.

Hocam siz de sag olun. Son sorum agri yapiyo mu kafada? Fury X modeli beni rahatsiz ediyordu da sattım sonradan.
Hocam ağrı sızı falan yok. Çok hafif zaten. Alınca anlayacaksınız.

Para verseler bu kadar övmezdim.

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu

Ben de bu fiyat bir kulaklık arıyorum alacağın ürünün linkini atar mısın?

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
.
Hocam ağrı sızı falan yok. Çok hafif zaten. Alınca anlayacaksınız.

Para verseler bu kadar övmezdim.
Hocam teşekkürler. Alıyorum şimdi. Dongle'ı telefonda oyun oynarken rahatsiz ediyor mu denediniz mi? Çok büyük mü?

Ben de bu fiyat bir kulaklık arıyorum alacağın ürünün linkini atar mısın?
Atiyorum dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,616
Üyeler
165,382
Son üye
ilkan23
Top Bottom