ASUS STRİX GTX 750 Tİ TAKINCA EKRAN GELMİYOR

Şimdi baktım 2.0 ama çok düşük bir ihtimal çalışmaması. Başka bir sorun olmalı . PSU kaynaklı olabilir başka PSU ile deneme ihtimaliniz var mı?
Psuda sıkıntı olsa eski ekran kartımı çalıştırmazdı? Yani öyle olmalı

Ekran kartsız onboard üzerinden görüntü alabiliyorsanız, GTX 750ti takılıyken onboard dan görüntü almayı deneyebilir misiniz?
Onboard felan ne demek bilmiyorum ? bana şöyle salağa anlatır gibi ne yapmam gerekiyor anlatsanız detaylı

Onboard felan ne demek bilmiyorum ? bana şöyle salağa anlatır gibi ne yapmam gerekiyor anlatsanız detaylı
Onboard anakartın ekran görüntü çıkışı dır. Hemen her anakartta vardır. 750ti takılı iken monitörden gelen kabloyu anakarta takmalısınız o halde görüntü alırsanız anakartınız 750ti yı algılamıyor tanımıyor demektir malesef bios güncelleme ile çözmek mümkün değildir başka marka model bir 750 ti kullanabilirsiniz... Ama hem onboard hem kart üzerinden görüntü alamıyorsanız kesin olmamakla beraber bios güncelleme sorunu çözecektir.

Onboard anakartın ekran görüntü çıkışı dır. Hemen her anakartta vardır. 750ti takılı iken monitörden gelen kabloyu anakarta takmalısınız o halde görüntü alırsanız anakartınız 750ti yı algılamıyor tanımıyor demektir malesef bios güncelleme ile çözmek mümkün değildir başka marka model bir 750 ti kullanabilirsiniz... Ama hem onboard hem kart üzerinden görüntü alamıyorsanız kesin olmamakla beraber bios güncelleme sorunu çözecektir.
Ben bunu denediğimde biosu nasıl güncellerim bide bunun cevabını alabilirsem çok teşekkür ederim

Ben bunu denediğimde biosu nasıl güncellerim bide bunun cevabını alabilirsem çok teşekkür ederim
Onu siz yapmayın tecrübeli bir bilgisayarcı ya yaptırın. Anakartınız kullanılmaz hale gelebilir.
Veyahut anakartı değiştirebilirsiniz.

Ekran kartını başka bir PC deniyebiliyorsan dene onu yapamıyosan elektrik geldiğini bak iyiyse PSU da sıkıntı yoktur o zaman ya anakartta yada ekran kartında sıkıntı vardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,774
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri