Neler Yeni

Asus tuf 1660 super isinma

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Benim pcde asus tuf 1660 super var apex girdigimde 79 80 dereceleri goruyorum normal mi birde kasada asiri bir fan sesi geliyor bu ekran kartindan degildir demi islemci sogurucu intel stok sogutucu kullaniyorum. O yapiyordur diye dusunuyorum ekran karti yapar mi bilmiyom

arisaka

80+ Bronze
Muhtemelen kasanın hava akışı vasat seviyede o yüzden hem cpu hem gpu ısınıyor.

mojito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
altan ayhan
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji en sevdiğimden.
ekran kartı yaparmı bilmiyorum ama stock fan yapıyor bendede ıten stok fan var ıslık gibi ses çıkartıyor arada ekran kartı garanti bittiyse termal macun yenıleyebilirsin

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartı yaparmı bilmiyorum ama stock fan yapıyor bendede ıten stok fan var ıslık gibi ses çıkartıyor arada ekran kartı garanti bittiyse termal macun yenıleyebilirsin
Daha 1 yil olmadi kasayi alali gecen sene 5. Ayda mi ne almistim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muhtemelen kasanın hava akışı vasat seviyede o yüzden hem cpu hem gpu ısınıyor.
Normalde diger oyunlarda valorant lol gibi isinmiyor sadece oynadiklarim arasinda apexte fan seviyesi yukseliyor.

Kasam bu

Ekler

• images (5).jpeg
    images (5).jpeg
    11.9 KB · Hit: 61

arisaka

80+ Bronze
Daha 1 yil olmadi kasayi alali gecen sene 5. Ayda mi ne almistim

Normalde diger oyunlarda valorant lol gibi isinmiyor sadece oynadiklarim arasinda apexte fan seviyesi yukseliyor.

Kasam bu
Valorant, lol gibi oyunlarda kartın tam yükte çalışmıyor çünkü o yüzden ısınmıyor. Ayrıca kasan maalesef hava akışı için vasat seviyede. Fanların önünde toz filtresi varsa sök zaten kasaya 2 gram hava giriyor onu da toz filtresi engelliyor.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Valorant, lol gibi oyunlarda kartın tam yükte çalışmıyor çünkü o yüzden ısınmıyor. Ayrıca kasan maalesef hava akışı için vasat seviyede. Fanların önünde toz filtresi varsa sök zaten kasaya 2 gram hava giriyor onu da toz filtresi engelliyor.
Onde yok ustte var usttede fan yok zaten

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Kasayı ve ekran kartını temizledin mi daha önce ?
Yok hocam alali cok olmadi dedigim gibi 1 yil bilr olmadi da zaten aldigimdada buna benzerdi apexte oluyordu. Fan sesi yuksek ihtimal islemci stok sogutucudan belki o sogutamadigi icin kasa isiniyor olabilir mi acaba

Islemci kasaya isi yayip iceriyi isitiyor olabilir mi diye dusunuyorum

Bu arada bios guncelleme yapmadim hic ve guncellemesi sanirsam vardi bios guncellemesi ile bi alakasi var midir

Son düzenleme:

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Yok hocam alali cok olmadi dedigim gibi 1 yil bilr olmadi da zaten aldigimdada buna benzerdi apexte oluyordu. Fan sesi yuksek ihtimal islemci stok sogutucudan belki o sogutamadigi icin kasa isiniyor olabilir mi acaba

Islemci kasaya isi yayip iceriyi isitiyor olabilir mi diye dusunuyorum

Bu arada bios guncelleme yapmadim hic ve guncellemesi sanirsam vardi bios guncellemesi ile bi alakasi var midir
Bios güncellemesi ile alakası yoktur.
Kasanızdan muhtemelen,nedir modeli ?
Ayrıca bilgisayarı komple detaylıca temizleyin neredeyse 1 yıl temizlememek az bir süre değil.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Bios güncellemesi ile alakası yoktur.
Kasanızdan muhtemelen,nedir modeli ?
Ayrıca bilgisayarı komple detaylıca temizleyin neredeyse 1 yıl temizlememek az bir süre değil.
Kasam bu. Bugun actim tozlanma vardi ama az fakat bildigim kadariyla havayi veren birseyler temizlemek gerek oyle birsey yok evde

Ekler

• images (5).jpeg
    images (5).jpeg
    11.9 KB · Hit: 33

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Kasam bu. Bugun actim tozlanma vardi ama az fakat bildigim kadariyla havayi veren birseyler temizlemek gerek oyle birsey yok evde
O zaman süpürge makinesini gücünü düşürerek tozları çekin.
Nemsiz bez ve fırça yardımıyla da fanları temizlersin.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
O zaman süpürge makinesini gücünü düşürerek tozları çekin.
Nemsiz bez ve fırça yardımıyla da fanları temizlersin.
Bu isinma ilk aldigim zamandada vardi aslinda 1 ay falan icerisindede apexte oluyordu

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ibrahim can
knk stok fanı sat ve direk bunu al
https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-id-cooling-se-224-xt-black-fiyati,1192829074.html

Bu isinma ilk aldigim zamandada vardi aslinda 1 ay falan icerisindede apexte oluyordu
stok fan yüzündendir

Top Bottom