Eğer attığımı alabiliyorsan al. gt301 e o parayı asla vermezdim gel elimdekini vereyim 1.5 e ama haketmez yani.Gt301i 1750₺ ama bütçem 3-3.5
Eğer attığımı alabiliyorsan al. gt301 e o parayı asla vermezdim gel elimdekini vereyim 1.5 e ama haketmez yani.Gt301i 1750₺ ama bütçem 3-3.5
Sende ne var knkEğer attığımı alabiliyorsan al. gt301 e o parayı asla vermezdim gel elimdekini vereyim 1.5 e ama haketmez yani.
TeşekkürlerDeepcool ch510 var ona bak.
Bende de gt301 vardı üst tarafa 240mm takamıyordum kasa çok küçüktü ekran kartı çok zor sığıyordu değiştirdim. Şuanda kenara koydum duruyor öyle deprem falan oldu kaldı. Bütçe varsa attığıma bak daha düşük olsun diyorsan ona göre önereyim.Sende ne var knk
Knk düşüklükle alakası yok kasa için ayırdığım 3.5 para varBende de gt301 vardı üst tarafa 240mm takamıyordum kasa çok küçüktü ekran kartı çok zor sığıyordu değiştirdim. Şuanda kenara koydum duruyor öyle deprem falan oldu kaldı. Bütçe varsa attığıma bak daha düşük olsun diyorsan ona göre önereyim.
Tamam attığımı alıp kasa işini sonsuza kadar çözebilirsin. Üste 360mm desteği var ve yeterince büyük bir kasa.Knk düşüklükle alakası yok kasa için ayırdığım 3.5 para var