Neler Yeni

asus tuf 3060 2. el alınır mı

Sorun oldu mu biraz zor ulaşır aldı mı aldı satıcı benden çıktı der uğraşır durur.
O yüzden elden alsın işte, test eder hem, furmark felan yapar, açılıp açılmadığını kontrol eder kartın, diğer türlü pg iel daha sıkıntı

Kanka bizim millete bakma hiç bunlara kalırsan ekran kartı felan alamazsın, veya işlem görmüş sıkıntılı bir kartı sırf 3070 veya artık her neyse almış olursun. Öncelikle kartın içi açılmış mı onu sor, kaç yıl kullanılmış ve mining yapılmış mı onu sor, furmark yap, testlerini yap elden al. 3 fanlı Asus tuf iyidir, açmayacağı oyun yok için rahat olsun, ben 3060 kullanıyorum. Bu tarz şeyleri elden alman her zaman yararına olur, hem gidip görürsün hem de bir sorun çıkarsa adama ulaşırsın rahatlıkla. Şimdiden hayırlı olsun <3
evet maalesef milletimizde öyle bir şey var ban güvenemiyorum açıkcası paragüvendeye kendi oturduğum şehirde gidip almak daha mantıklı geliyo 6kya saçma ***** marka varken zaten para güvende ile alınca 500tl daha fazla ödüyosun 6.5kya 7kya geliyo ben 7kya anlaştım mining yapılmamış sadece oyun için kullanılmış bir tane fotoraf atıcam arkasını güvenlik şeyi üstünde mi tam emin olamadım bi atayım sende bakarsan sevinirim çarpraz fotoraf anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

1727166616257.png

Isı değerleri max 70 72 görüyor dediğine göre bilmiyorum güvensem mi ocaktan beri kullanmıyor

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer
O
Alıntıyı görüntüle
2.el 8000tl diyor ama bunu 7kya alsam kazık yemiş olur muyum 12gb ekran kartı
8700e 3070rog aldim 1yil kfgli :D Fena kazik.

evet maalesef milletimizde öyle bir şey var ban güvenemiyorum açıkcası paragüvendeye kendi oturduğum şehirde gidip almak daha mantıklı geliyo 6kya saçma ***** marka varken zaten para güvende ile alınca 500tl daha fazla ödüyosun 6.5kya 7kya geliyo ben 7kya anlaştım mining yapılmamış sadece oyun için kullanılmış bir tane fotoraf atıcam arkasını güvenlik şeyi üstünde mi tam emin olamadım bi atayım sende bakarsan sevinirim çarpraz fotoraf anlamadım

Alıntıyı görüntüle

Isı değerleri max 70 72 görüyor dediğine göre bilmiyorum güvensem mi ocaktan beri kullanmıyor
70-72 görüyorsa sıkıntı vardır 3060 çok güçlü bi kart değil, tuf da çok kötü bir model değil. Hangi oyunda görüyor onları? Furmarktaysa çok iyi de, oyun için yüksek.

O

70-72 görüyorsa sıkıntı vardır 3060 çok güçlü bi kart değil, tuf da çok kötü bir model değil. Hangi oyunda görüyor onları? Furmarktaysa çok iyi de, oyun için yüksek.
furmarkta görüyor ve başka ekran kartı yok üstteki yazılar okursan sevinirim açıkladım baya

fotoğrafı niye çapraz atmış kanka önünü arkasını atmadı mı ben de göremedim

fspdrop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
ibrahim

Alıntıyı görüntüle

3 fanlı model için yüksek sıcaklık değerleri geldi 2 fanlısı o derece çalışıyor

O

2 fanlı olsa normal ama 3 fanlı için banada sıcak geldi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer
3 fanlı model için yüksek sıcaklık değerleri geldi 2 fanlısı o derece çalışıyor

2 fanlı olsa normal ama 3 fanlı için banada sıcak geldi
Furmarkta normal.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Mehmetcan İvrendi

Alıntıyı görüntüle

Güvenlik etiketi var knk Cipin olduğu yerde sol alt vidaya bakarsan beyaz bı etiket var ama onu geri takmışta olabilir bu yüzden elden alıp kusursuzmu duruyor üstünde yoksa sök tak yapılmış gibi mi anlarsınzaten yapışkan kağıt gibi ince şeyler genelde sök tak yaptığında kendini çik belli eder etiket burusur kabarır vs.
Eğer baktın sorunlu Almazsın sonuçta adam yalan söylemiş olur.

Sahibinden sen bir şey alırken bunları kontrol et⬇️
(mesela ekran kartı alıcaksın)

-Satıcının profiline bak daha önceden ekran kartları bilgisayar parçaları vs. Satmışmı eğer aynı üründen mesela ekran kartı 2 veya daha fazla satmışsa bu işi ticaret olarak yapıyordur buda kartın ilk sahibi olmadığı için veya pazarlamak için yanlış bilgi veya yalan söyliyebilecegi anlama gelir.

2-Profilindeki yoruma bak ne satmış olursa olsun insanlar satıcı hakkında ne düşünüyor. Eğer dediğim gibi ticaret haline getirmişse o zaman uzak dur yorumlar ne kadar iyi olursa olsun.

3- Satıcının ilanlarına bak bu sayede satıcının bu işi ticaret olarak mı yapıyor veya çoğu ilandaki gibi bilgisayarımı yükseltigim için/Acil para lazım olduğu için bilgisayarımı satıyorum gibi dediği şeyleri doğrulamana %30-50 yardımcı olur mesela adam ev bilgisayarı olduğunu söylüyor ama profile bakıyorsun onlarca bilgisayar satıyor bu yalancıdır genelde veya Bilgisayarını ihtiyaç için sattığını söylüyor ilanlara bakıyorsun gerçektende bilgisayarının parçalarını satıyor yada ütü şarj aleti vs. Gibi basit şeylerde satıyor ilanda buda gerçekten ev kullanıcısı olduğunu yani kartın mining için vs. Kullanılmadığını normal oyunlar için vs. Kullanıldığını ispatlar

Güvenlik etiketi var knk Cipin olduğu yerde sol alt vidaya bakarsan beyaz bı etiket var ama onu geri takmışta olabilir bu yüzden elden alıp kusursuzmu duruyor üstünde yoksa sök tak yapılmış gibi mi anlarsınzaten yapışkan kağıt gibi ince şeyler genelde sök tak yaptığında kendini çik belli eder etiket burusur kabarır vs.
Eğer baktın sorunlu Almazsın sonuçta adam yalan söylemiş olur.

Sahibinden sen bir şey alırken bunları kontrol et⬇️
(mesela ekran kartı alıcaksın)

-Satıcının profiline bak daha önceden ekran kartları bilgisayar parçaları vs. Satmışmı eğer aynı üründen mesela ekran kartı 2 veya daha fazla satmışsa bu işi ticaret olarak yapıyordur buda kartın ilk sahibi olmadığı için veya pazarlamak için yanlış bilgi veya yalan söyliyebilecegi anlama gelir.

2-Profilindeki yoruma bak ne satmış olursa olsun insanlar satıcı hakkında ne düşünüyor. Eğer dediğim gibi ticaret haline getirmişse o zaman uzak dur yorumlar ne kadar iyi olursa olsun.

3- Satıcının ilanlarına bak bu sayede satıcının bu işi ticaret olarak mı yapıyor veya çoğu ilandaki gibi bilgisayarımı yükseltigim için/Acil para lazım olduğu için bilgisayarımı satıyorum gibi dediği şeyleri doğrulamana %30-50 yardımcı olur mesela adam ev bilgisayarı olduğunu söylüyor ama profile bakıyorsun onlarca bilgisayar satıyor bu yalancıdır genelde veya Bilgisayarını ihtiyaç için sattığını söylüyor ilanlara bakıyorsun gerçektende bilgisayarının parçalarını satıyor yada ütü şarj aleti vs. Gibi basit şeylerde satıyor ilanda buda gerçekten ev kullanıcısı olduğunu yani kartın mining için vs. Kullanılmadığını normal oyunlar için vs. Kullanıldığını ispatlar
eyw yardımın açılmamış öyle söylüyor cuma yada cumartesi günü almaya gidicem testi yapıcam her şeyini sorunsuz diyor furmarkt testinde 70 derecede çalıştığını söylüyor

Top Bottom