Neler Yeni

Asus Tuf 5600xt aldım H.O or G.O

SquizzySP

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Fatih Yeşil
hayırlı olsun.

Arkadaşım 9 aydır asus dual rx 580 4 gb kullanıyor bir kere bile sorun yaşamadı.
Buna ne diyeceksin?
bende rx 570 kullanıyorum bende sıkıntı yaşamadım ama demeye çalıştığım şey AMD kötü moruq alma tarzı bişey değildi driver konusunda cok iyi değiller demeye çalıştım kanka

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Hayırlı olsun, bende de var aynısı memnunum. :)

v3ys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
veysel arslan
teşekkürler herkese yorumlarınız için, mutlu oldum.

samet4747

80+ Platinum
Samet abe kullanmış biri olarak genel çaplı yorum yapar mısın acaba benim için önemli dostum..
Benim gibi her drivere atlamazsan sorun yaşamazsın WQHL driverler sorunsuz çalışıyor.
2060 lı arkadaşım ile neredeyse her şeyimiz aynı onda kasan bende de kasıyor bende akıcı olan onda da akıyor.
AMD'nin güzel arayüzü geniş çaplı yayın aracı çok iyi.
Yani 2060 neyse buda o

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Ben de aldım dostum bence ho ikimize de çünkü fiyatına göre gayet güçlü bir kart ve evo olması yani güncellenmiş tuf serisi olması ısınma sorunlarını kaldırıyor ortadan. Driver sorunu diyen arkadaşlar bir bakımdan doğru söylüyor bir bakımdan söylemiyor şöyle WQHL driver indirirseniz sorun olacağını düşünmüyorum. Neyse ikimize de h.o bro :)

• Beğen
Reaksiyonlar: v3ys

v3ys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
veysel arslan
Ben de aldım dostum bence ho ikimize de çünkü fiyatına göre gayet güçlü bir kart ve evo olması yani güncellenmiş tuf serisi olması ısınma sorunlarını kaldırıyor ortadan. Driver sorunu diyen arkadaşlar bir bakımdan doğru söylüyor bir bakımdan söylemiyor şöyle WQHL driver indirirseniz sorun olacağını düşünmüyorum. Neyse ikimize de h.o bro :)
Eyvallah dayko ikimize de hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye