Neler Yeni

ASUS TUF 5700 XT EVO 8 GB İLE MINING

Fyoureyes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Cem
Merhaba, kullanmakta olduğum sistemde mining yapmam bilgisayarımda ne gibi sorunlara yol açabilir? Ekran kartını full çalıştırmadan mining yapabilir miyim örneğin benim ekran kartım 55 mh değeri veriyorken full yükte çalıştırmayıp 30 mh değerini alabiliyor muyum? Full yük altında çalıştırmadığım için bir sıkıntı yaşatmaz gibi bir mantık kurdum :D Konuya el atar mısınız?

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Merhaba, kullanmakta olduğum sistemde mining yapmam bilgisayarımda ne gibi sorunlara yol açabilir? Ekran kartını full çalıştırmadan mining yapabilir miyim örneğin benim ekran kartım 55 mh değeri veriyorken full yükte çalıştırmayıp 30 mh değerini alabiliyor muyum? Full yük altında çalıştırmadığım için bir sıkıntı yaşatmaz gibi bir mantık kurdum :D Konuya el atar mısınız?
oğğğff benim 5700xt olcak varya minig de yıpratmazım oyun oynar keyfime bakardım şu haberi bi oku derim :) https://www.sabah.com.tr/apara/habe...ripto-para-icin-vergi-geliyor-o-tarihe-dikkat

Fyoureyes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
hahah kral sistemim sağlam arkadan mining yapsın zaten fazla oyun oynamıyorum lol valorant falan giriyorum üç beş atalım köşeye
sen bilirsin sistemin çok yormuyosan bende intel hd grapich var değişelimmi 5700xt ye :D 35825082253 mh kazım yapıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,082
Üyeler
166,690
Son üye
forzx
Top Bottom