Asus tuf 5700xt nasıldır

__xXx__

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
222
Merhaba arkadaşlar DA2 sistemini anakart ve 5700xt ile güncelleyerek almayı düşünüyorum ancak şöyle bir sorum var AMD ekran kartları çok ısınıyor diyorlar oturduğum ev de yapı itibari ile yazın hayli sıcak oluyor ve evimde klima yok bu ekran kartını alırsam sıkıntı yaşatır mi yoksa bir ayarı vs var mıdır eğer alma diyorsanız 8000-8300 TL arası sadece kasa önerisi olan var mı

Merhaba arkadaşlar DA2 sistemini anakart ve 5700xt ile güncelleyerek almayı düşünüyorum ancak şöyle bir sorum var AMD ekran kartları çok ısınıyor diyorlar oturduğum ev de yapı itibari ile yazın hayli sıcak oluyor ve evimde klima yok bu ekran kartını alırsam sıkıntı yaşatır mi yoksa bir ayarı vs var mıdır eğer alma diyorsanız 8000-8300 TL arası sadece kasa önerisi olan var mı
evo modelse al yoksa hiç alma.

Evo mu?Nvidia da ısınır.Evo yazmıyorsa çöp gibi.

Evo değil peki belirttiğim fiyata kadar kasa öneriniz var mı

belirttiğin fiyata 2070li kasalar var

Peki 2070 li kasalar için link paylaşma şansınız var mı

https://www.incehesap.com/geforce-rtx-ray-tracing-pc-master-gaming-pc-fiyati-45607/ 2070 super bile var :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.incehesap.com/geforce-rtx-ray-tracing-pc-master-gaming-pc-fiyati-45607/ buda 2070

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim ancak bu kasalarda kullanılan SSD harddisklerde kronik sıkıntılar var diye duymuştum siz bunlardan kullandınız mı hiç söylenenler doğru mu

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim ancak bu kasalarda kullanılan SSD harddisklerde kronik sıkıntılar var diye duymuştum siz bunlardan kullandınız mı hiç söylenenler doğru mu
evet kronik sorunlu olduğu söyleniyor SU630 un ama bazıları sorunsuz kullanıyor tabi bu önerdiğim anlamına gelmez bende o ssd yi önermiyorum

Eyvallah hocam attığın sistemlerin bazıları SSD değişme imkanına sahip onu kullanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,154
Üyeler
189,219
Son üye
canki55
Geri