Asus tuf a15 alınır mı?

NOPO

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhabalar kendime laptop bakıyorum asus tuf a15 r7 7435hs rtx4060 16ram 512gb
laptopu iran dan alacağım için de türkiye ye göre biraz ucuz olacak 36bin 600 tl oluyor başka bir laptop öneriniz varmı ve bu asus tuf a15 lerin kronik ve ya herhangibi bir sorunları varsa söylerseniz memnun olurum.

laptopu iran dan alacağım için de türkiye ye göre biraz ucuz olacak 36bin 600 tl oluyor başka bir laptop öneriniz varmı ve bu asus tuf a15 lerin kronik ve ya herhangibi bir sorunları varsa söylerseniz memnun olurum.
TR de aynı model 37500e satılıyor değmez bence hocam.

Alınmaz kronik ısınma sorunu var arkadaşımda var çok sıcak çalışıyor

TR de aynı model 37500e satılıyor değmez bence hocam.
Hocam iran da yaşadığım için burdan alıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne önerirsin?

ne ısınması ya firmalar sizi kışın ısınma masrafından kurtarıyor siz beğenmiyorsunuz
1747580472834.webp

(!)

Hocam iran da yaşadığım için burdan alıyorum.

Ne önerirsin?
Alabilirsiniz hocam herhangi bir sıkıntısı yok o cihazın.

bu da turbo da sıcaklık değerleri arkada video edit + oyun indirme + discord açık onun dışı ark survival en yüksek ayarlarda 70-75 derece arası
1747580831431.webp

Hocam alınır mı sence?
yani alınmaz gibi ya kronik power tuş sıkıntısı var şuan onun sıkıntısını çekiyorum üni bitsin garantiye göndericem direkt

yani alınmaz gibi ya kronik power tuş sıkıntısı var şuan onun sıkıntısını çekiyorum üni bitsin garantiye göndericem direkt
Ben video edit işi için istiyorum onun için ekran önemli bu ve lenovo loq larda sadece yüz de yüz srgb var ama lenovo da battery drain ve anakart yanma sorunkarı var ne yapmalıyım sence?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,095,017
Üyeler
174,042
Son üye
dgknmelih
Geri