atakaniilkay
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Forumda bi arkadaş önerdi bu laptop hakkında bilgisi olan var mı çok güzel gibi alınır mı?
Bütçe yükseltilemezse başka bir seçenek yok hocam. Bu bütçeye en iyisi.3050 / ti alınmaz bütçe arttırın 3060 alın yetmiyorsa olan parayı çöpe atmak gibi geliyor
nası alınmaz bütçe buysa ne yapıcaz fiyatının en iyisi denebilir3050 / ti alınmaz bütçe arttırın 3060 alın yetmiyorsa olan parayı çöpe atmak gibi geliyor
saçma almamak daha iyiBütçe yükseltilemezse başka bir seçenek yok hocam. Bu bütçeye en iyisi.
Ne yapalım hocam peki?saçma almamak daha iyi
Almayıp napacağız hocam 20k ya çıkana kadar bu bütçe ne fedakarlıklar ediliyor farkında mısınızsaçma almamak daha iyi
farkındayım ve 22 ye çıktığın an 3060 alabiliyorsun işin saçma yanı şu 18-19 3050ti için razısınız 4gn vram geleceğe dönük zaten değil üstü 2-3k daha koyduğunda 3060 alırsın 20-30 fps fazla alarak 3050ti ile karşılaştırmaları izleAlmayıp napacağız hocam 20k ya çıkana kadar bu bütçe ne fedakarlıklar ediliyor farkında mısınız
Biz bu durumu zaten bağırarak söylüyoruz fakat 2-3K çıkamayan insanlar da var o zaman başka bir çare kalmıyor anlıyor musunuz?farkındayım ve 22 ye çıktığın an 3060 alabiliyorsun işin saçma yanı şu 18-19 3050ti için razısınız 4gn vram geleceğe dönük zaten değil üstü 2-3k daha koyduğunda 3060 alırsın 20-30 fps fazla alarak 3050ti ile karşılaştırmaları izle
Post automatically merged:
işte almak saçma bu durumda ben de buruk bir mutluluktansa bekleyip indirim kovalamayı tercih ederimBiz bu durumu zaten bağırarak söylüyoruz fakat 2-3K çıkamayan insanlar da var o zaman başka bir çare kalmıyor anlıyor musunuz?
İndirim kovalamak mı? Türkiye'de yaşıyoruz. Daha 1.5 ay önce Max-P RTX 3060 kartlı Laptoplar 20.5K idi. Şimdi 25K.işte almak saçma bu durumda ben de buruk bir mutluluktansa bekleyip indirim kovalamayı tercih ederim
kumar işi ama beklemek en doğrusu benim için alacak kardeşlerime hayırlı olsunİndirim kovalamak mı? Türkiye'de yaşıyoruz. Daha 1.5 ay önce Max-P RTX 3060 kartlı Laptoplar 20.5K idi. Şimdi 25K.
ModArt'ın indirim laptop videosu yapacağını biliyorum fakat 3060 cihazlara mı bilmiyorum.
Bende tam bunu aticaktimfarkındayım ve 22 ye çıktığın an 3060 alabiliyorsun işin saçma yanı şu 18-19 3050ti için razısınız 4gn vram geleceğe dönük zaten değil üstü 2-3k daha koyduğunda 3060 alırsın 20-30 fps fazla alarak 3050ti ile karşılaştırmaları izle