bytewizard
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Arkadaşlar merhaba geçenlerde Hepsiburadadan ASUS TUF A15 FA507UI modelini aldım. 2 3 gün her şey güzel gidiyordu hala daha güzel gidiyor donanımsal olarak fakat klavyenin ortasından başlayarak aşağı doğru düz çizgi olarak tahminimce mavi rengi veren LED bozuldu. O kadar da göze batmıyor hatta fotoğrafını çekmeye çalıştım kamerada belli olmuyor o kadar ama benim gözüme batmaya başladı son zamanlarda. Ben bu laptopu ne yapayım şimdi geri mi iade edeyim, servise mi göndereyim ne yapayım? İade edersem bunu aldığım fiyata Ryzen 9 RTX 4070 laptop var mı bilmiyorum. 3 4 günlük cihazı da servise gönderip 1 ay beklemek saçma geliyor ki oradan sağlam gelip gelmeyeceği de muamma. Yedek parça da araştırdım klavyesini bulamadım. Bu arada değişim isteyecektim Hepsiburada satıcısı tüm Asus Tuf A15leri kaldırmış değişim olmaz gibi duruyor.
Daha doğru düzgün oyun yüklemeye bile vaktim olmamıştı tek yaptığım aktivite dizi izlemekti...
Daha doğru düzgün oyun yüklemeye bile vaktim olmamıştı tek yaptığım aktivite dizi izlemekti...