Öneri Asus tuf a15 r7 7735hs için termal macun önerisi

busu

80+
Reaksiyon skoru
5
Laptopu alalı 2 yıl oldu ve sıcaklıkları yükselmeye başladı sanırım termal macundan kaynaklı bir artış söz konusu ilk zamanlar işlemcim performans modunda (turbo modu değil turbo moduna ne zaman alsam ilk zamanlar da dahil hep 95 lerde takılıyo o yüzden performansta kullanıyorum) 80 derecelerdeydi şimdi ise 86 87 ara ara 89 civarlarına kadar çıkıyor bana önerebileceğiniz kaliteli bir termal macun önerirseniz sevinirim
Bir de sıvı metal macun mu kullanmalıyım laptopum ASUS TUF A15 FA507NU

1747934023840.webp

Kaynak
Sıvı metal hakkında bilgim yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: busu
Laptopu alalı 2 yıl oldu ve sıcaklıkları yükselmeye başladı sanırım termal macundan kaynaklı bir artış söz konusu ilk zamanlar işlemcim performans modunda (turbo modu değil turbo moduna ne zaman alsam ilk zamanlar da dahil hep 95 lerde takılıyo o yüzden performansta kullanıyorum) 80 derecelerdeydi şimdi ise 86 87 ara ara 89 civarlarına kadar çıkıyor bana önerebileceğiniz kaliteli bir termal macun önerirseniz sevinirim
PTM 7950 , yok ise türevi olarak thermalright helios ped öneririm.

PTM 7950 , yok ise türevi olarak thermalright helios ped öneririm.
termal ped işe yarar mı ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Kaynak
Sıvı metal hakkında bilgim yok.
teşekkür ederim

teşekkür ederim

termal ped işe yarar mı ki

teşekkür ederim

teşekkür ederim
Attığım faz değiştiren termal ped termal macunlardan çok daha iyi soğutmaya sahip. Sıvı metal ile aynı seviyede soğutmaya sahip. Termal macun gibi pumpout olmuyor. Kesinlikle öneririm, laptop için mucize gibi bir şey.

Attığım faz değiştiren termal ped termal macunlardan çok daha iyi soğutmaya sahip. Sıvı metal ile aynı seviyede soğutmaya sahip. Termal macun gibi pumpout olmuyor. Kesinlikle öneririm, laptop için mucize gibi bir şey.

gerçekten iyiymiş sanırım o bahsettiğiniz ürünü alıcam teşekkür ederim :giggle:

https://www.ebuy7.com/honeywell-795...e-cpu-thermal-paste-pad-patch-material-1.html
buradan alışveriş yaptınız mı acaba güvenilir midir?

PTM 7950 çok sahtesi var Thermalright Helious alın gaming gende 260 felandı

Thermalright Helious bu ürün de onun performansını verebiliyor mu yoksa ona yakın değerler mi veriyor
Hatta daha iyisini bile veriyor, bu arada aynı bilgisayarın ryzen 5 7535hs versiyonunu kullanıyorum ben 1 ay önce MX4 uyguladım sıcaklıklar 80 i geçmiyor ama sen termal pad uygula

Thermalright Helious bu ürün de onun performansını verebiliyor mu yoksa ona yakın değerler mi veriyor

Hatta daha iyisini bile veriyor, bu arada aynı bilgisayarın ryzen 5 7535hs versiyonunu kullanıyorum ben 1 ay önce MX4 uyguladım sıcaklıklar 80 i geçmiyor ama sen termal pad uygula

Hangi modda 80 dereceyi geçmiyor ben turbo moda alınca 90 95 lere çıkıyo direk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,197
Üyeler
184,748
Son üye
Çalışkan45
Geri