Asus TUF A15 FA507NV-LP105 R5-7535HS 16 GB 512 GB RTX4060 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Asus TUF A15 FA507NV-LP105 R5-7535HS 16 GB 512 GB RTX4060 15.6
Fiyatı gayet normal. Nerde ve ne zaman bundan %30 ucuza gördün bu ürünü söyler misin? Geçen sene 35k gördü bir ara. Ondan beri doların da artması var. Gayet normal yani fiyat. Ha fiyatlar genel olarak yüksek mi, yüksek. Ama o başka bir tartışma konusu.Dolar yüzde 30 artmadı yazdan bu yana.
Fiyatlar aşırı şişirilmiş.
Bahar geldikçe fiyatları düşürüyorlar.
Ederi 35k başka da etmezler
Yüksek kardeş. Sen veriyorsan verebilirsin.Fiyatı gayet normal. Nerde ve ne zaman bundan %30 ucuza gördün bu ürünü söyler misin? Geçen sene 35k gördü bir ara. Ondan beri doların da artması var. Gayet normal yani fiyat. Ha fiyatlar genel olarak yüksek mi, yüksek. Ama o başka bir tartışma konusu.
Rog serisi değil tuf serisi, tuf serisi düşük bütçeliler için üretilmiştirFiyatı yüksek bulan arkadaşlar Acer, HP Victus vs sanıyor sanırım cihazı
Tuf her zaman pahalı oldu, kalitesi de fiyatı gibi yüksek. 40K 4060'lı bir tuf için güzel rakam. Alana hayırlı olsun
Rog diyen olmadı zaten, Asus'un düşük bütçeli ürünü evet ancak diğer markaların çoğu giriş-orta segmentinden kaliteli.Rog serisi değil tuf serisi, tuf serisi düşük bütçeliler için üretilmiştir
İşlemci yetersiz deseniz anlarım da (7735HS bile 12500H dengi, 7535HS biraz zayıf evet), 7000 serisi Ryzen CPU var cihazda, DDR5 RAM'le geliyor. 9000 serisi Ryzen'ler daha tam gelmedi bile laptoplara. Nasıl eski kabul ettiniz hocambu modelden aldim ve iade ettim. kesinlikle 40k etmez.
islemci eski, ekran parlakligi yetersiz. en fazla 32-33 eder. tamam dolar artti ama cihaz da eskidi.
Adına bakılırsa 7.nesil ama 11400H ile hemen hemen aynı performansa sahip. 4 senelik bir işlemci aslında. Sadece adı güncellenmiş.Rog diyen olmadı zaten, Asus'un düşük bütçeli ürünü evet ancak diğer markaların çoğu giriş-orta segmentinden kaliteli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci yetersiz deseniz anlarım da (7735HS bile 12500H dengi, 7535HS biraz zayıf evet), 7000 serisi Ryzen CPU var cihazda, DDR5 RAM'le geliyor. 9000 serisi Ryzen'ler daha tam gelmedi bile laptoplara. Nasıl eski kabul ettiniz hocam![]()
Bir şeyin fiyatına yüksek diyebilmek için bir referans noktan olmalı. Neye göre yüksek? Piyasaya göre gayet normal çünkü. Ha bana öyle geliyor diyorsan o bir argüman değil. Ayrıca neredeyse 1 yıldır kullanıyorum. Taş gibi de alet. Ne ısınma ne ses... Geçen sene 37bine ofis işleri için yanımda yedek bulunsun diye 7735hs işlemcili olanını almıştım ama hoşuma gidince asıl bilgisayar kadar kullanır oldum neredeyse.Yüksek kardeş. Sen veriyorsan verebilirsin.