Neler Yeni

🔥İndirim ASUS TUF A15 RTX 4060 R5 7535HS 38999TL

Babangida Babayaro

80+ Bronze
Dolar yüzde 30 artmadı yazdan bu yana.
Fiyatlar aşırı şişirilmiş.
Bahar geldikçe fiyatları düşürüyorlar.
Ederi 35k başka da etmezler

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Dax Saz
Dolar yüzde 30 artmadı yazdan bu yana.
Fiyatlar aşırı şişirilmiş.
Bahar geldikçe fiyatları düşürüyorlar.
Ederi 35k başka da etmezler
Fiyatı gayet normal. Nerde ve ne zaman bundan %30 ucuza gördün bu ürünü söyler misin? Geçen sene 35k gördü bir ara. Ondan beri doların da artması var. Gayet normal yani fiyat. Ha fiyatlar genel olarak yüksek mi, yüksek. Ama o başka bir tartışma konusu.

Babangida Babayaro

80+ Bronze
Fiyatı gayet normal. Nerde ve ne zaman bundan %30 ucuza gördün bu ürünü söyler misin? Geçen sene 35k gördü bir ara. Ondan beri doların da artması var. Gayet normal yani fiyat. Ha fiyatlar genel olarak yüksek mi, yüksek. Ama o başka bir tartışma konusu.
Yüksek kardeş. Sen veriyorsan verebilirsin.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Ömer Murat KARACA
Fiyatı yüksek bulan arkadaşlar Acer, HP Victus vs sanıyor sanırım cihazı :)
Tuf her zaman pahalı oldu, kalitesi de fiyatı gibi yüksek. 40K 4060'lı bir tuf için güzel rakam. Alana hayırlı olsun

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ertan
images

Mr.Cndr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
MURAT ÇANDIR
Fiyatı yüksek bulan arkadaşlar Acer, HP Victus vs sanıyor sanırım cihazı :)
Tuf her zaman pahalı oldu, kalitesi de fiyatı gibi yüksek. 40K 4060'lı bir tuf için güzel rakam. Alana hayırlı olsun
Rog serisi değil tuf serisi, tuf serisi düşük bütçeliler için üretilmiştir

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emre Acar
bu modelden aldim ve iade ettim. kesinlikle 40k etmez.

islemci eski, ekran parlakligi yetersiz. en fazla 32-33 eder. tamam dolar artti ama cihaz da eskidi.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Ömer Murat KARACA
Rog serisi değil tuf serisi, tuf serisi düşük bütçeliler için üretilmiştir
Rog diyen olmadı zaten, Asus'un düşük bütçeli ürünü evet ancak diğer markaların çoğu giriş-orta segmentinden kaliteli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu modelden aldim ve iade ettim. kesinlikle 40k etmez.

islemci eski, ekran parlakligi yetersiz. en fazla 32-33 eder. tamam dolar artti ama cihaz da eskidi.
İşlemci yetersiz deseniz anlarım da (7735HS bile 12500H dengi, 7535HS biraz zayıf evet), 7000 serisi Ryzen CPU var cihazda, DDR5 RAM'le geliyor. 9000 serisi Ryzen'ler daha tam gelmedi bile laptoplara. Nasıl eski kabul ettiniz hocam :)

uZFa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mehmet Akif
Bu fiyatları vermektense temiz ikinci ellere bakmakta fayda var. 1 hafta olmadı 5 aylık 7435hs li olanını 31.5 a aldım. Ya da zaman yönünden sıkıntı yoksa 5060 lar beklenmeli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emre Acar
Rog diyen olmadı zaten, Asus'un düşük bütçeli ürünü evet ancak diğer markaların çoğu giriş-orta segmentinden kaliteli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci yetersiz deseniz anlarım da (7735HS bile 12500H dengi, 7535HS biraz zayıf evet), 7000 serisi Ryzen CPU var cihazda, DDR5 RAM'le geliyor. 9000 serisi Ryzen'ler daha tam gelmedi bile laptoplara. Nasıl eski kabul ettiniz hocam :)
Adına bakılırsa 7.nesil ama 11400H ile hemen hemen aynı performansa sahip. 4 senelik bir işlemci aslında. Sadece adı güncellenmiş.

Ekran parlaklığı da düşük. 250nits falan olması lazımdı. Onun dışında pil ömrü iyi, malzeme kalitesi güzeldi. Bende işlemci sorun çıkardığı için iade yoluna gitmiştim. Yani ismen değil de performans açısından bu kadar eski kalan işlemcili bu bilgisayara bence 40k verilmez.

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Sinan
Çoğu kişi boş yapmış fiyat konusunda.

Bu laptop ilk çıktığında 26 bin lira civarına çıkmıştı. Ben 12 Mayıs 2023 de 28.799 liraya aldım. O tarihte merkez bankasının dolar kuru 19.6 Türk Lirası. Yani bu kura göre o gün tam olarak 1469 dolar ödemişim. Aradan neredeyse 2 yıl geçmiş ve dolar anlık olarak 38 Lira. Ürünün fiyatı 40k desek 1052 dolara denk geliyor. Gayet uygun bir fiyat.

Edit: Model tam olarak aynı değilmiş ama işlemci dışında neredeyse bire bir. Yani aynı dönemde piyasaya çıkmış olsa aralarında devasa bir fiyat farkı olmazdı.

SS.png
Dolar Kuru.png

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Dax Saz
Yüksek kardeş. Sen veriyorsan verebilirsin.
Bir şeyin fiyatına yüksek diyebilmek için bir referans noktan olmalı. Neye göre yüksek? Piyasaya göre gayet normal çünkü. Ha bana öyle geliyor diyorsan o bir argüman değil. Ayrıca neredeyse 1 yıldır kullanıyorum. Taş gibi de alet. Ne ısınma ne ses... Geçen sene 37bine ofis işleri için yanımda yedek bulunsun diye 7735hs işlemcili olanını almıştım ama hoşuma gidince asıl bilgisayar kadar kullanır oldum neredeyse.

Son düzenleme:
Top Bottom