Neler Yeni

Asus Tuf A15 ve Muadilleri Hakkında

emrreii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Emre İnci

DDR5 dual channel ram, 3060 ve mux switche sahip olması tercih sebebim oldu.
Amacım seyahatlerimde yanımda oyunlarımı taşıyabileceğim, ortalama pil ömrü, iyi bir ekran ve performansını, 3060’ın ömrü yettiğince kaybetmeyecek ileriye dönük (3060’la ne kadar giderse) bir laptop almak.
Hardcore bir oyuncu değilim. Ağırlıklı olarak lol oynuyorum. Fakat tabii AAA oyunları da bütçem yettiğince oynamaya çalışıyorum witcher 3 gibi…
Thunderbolt özelliği hakkında pek bir bilgi sahibi değilim o yüzden şu sorumu mazur görün: ileride harici bir ekran kartı takabilmeme olanak sağlayacak mıdır? sağlayacaksa eğer, içindeki işlemci en fazla hangi ekran kartını doyurabilir, sadece merak.
Ek olarak diğer model tavsiyelerini başta bahsettiğim özelliklere benzer ise göz önünde bulunduracağım fakat 26-27k’nın üzerine çıkamam şimdilik.

berkszr60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk Süzer
thunderbolt özelliği olanak sağlayacakmı bilmiyorum o işlemci 8 çekirdek 16 sanal çekirdek 16mb ön bellek var ve o.c de yapamazsın 4000 serisi kartlar ile uyum sağlamaz en fazla 3070 belki 3070ti de olabilir o kadar diye düşünüyorum tabii ki bu bir tahmin kesinlik payı asla olamaz

emrreii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Emre İnci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert SARI

DDR5 dual channel ram, 3060 ve mux switche sahip olması tercih sebebim oldu.
Amacım seyahatlerimde yanımda oyunlarımı taşıyabileceğim, ortalama pil ömrü, iyi bir ekran ve performansını, 3060’ın ömrü yettiğince kaybetmeyecek ileriye dönük (3060’la ne kadar giderse) bir laptop almak.
Hardcore bir oyuncu değilim. Ağırlıklı olarak lol oynuyorum. Fakat tabii AAA oyunları da bütçem yettiğince oynamaya çalışıyorum witcher 3 gibi…
Thunderbolt özelliği hakkında pek bir bilgi sahibi değilim o yüzden şu sorumu mazur görün: ileride harici bir ekran kartı takabilmeme olanak sağlayacak mıdır? sağlayacaksa eğer, içindeki işlemci en fazla hangi ekran kartını doyurabilir, sadece merak.
Ek olarak diğer model tavsiyelerini başta bahsettiğim özelliklere benzer ise göz önünde bulunduracağım fakat 26-27k’nın üzerine çıkamam şimdilik.
Bende bu modeli almak istiyorum anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,933