nasıl bir kronik sorun duydun bende tuf kullanıyorumNotebook'larda zaten genel olarak ısınma sorunu yok mu? Ben tuflarda kronik bir arıza olduğunu duyduğum için önce buraya sorayım dedim.
bende fx505dt modeli var gtx1650 ryzen 5 3550h ısı değerlerini her oyunda ölçüyorum ekran kartının 80 dereceye ulaştığını hiç görmedim hele turbo moduna alınca dahada düşüyor sıcaklığı ama kulaklık takmak zorunda kalıyorsun işlemci 88 dereceye kadar çıktığı oldu ama laptoplarda 60 70 arası gezmesini sağlamak mümkün olmuyor asusun destek hattına sordum bu işlemcinin sıcaklığını 105 dereceye kadar çıkabilir dedi bende tamam dedim o günden sonra düşürmek için uğraşmadım ben 2 ay oldu alalı aynı model kuzenimde de var o benden daha önce aldı ikimizin laptoplarda da bi sorun yok şükür inşallahta olmaz bide kronik sorun olduğunu ilk defa senden duydum çünkü almadan önce her siteden araştırdım her yoruma baktım hatta bazıları amd nvidia ikilisini birleştirmede asus bu işin piri diyorlardı hp de varmış kronik sorunHatırlamıyorum işte o sorunu maalesef. Isı değerlerini hiç ölçtün mü veya herhangi bir sıkıntı çıktı mı şu ana kadar?
O duyduğun tuflardaki ısınma asus tuf model ekran kartlarındaki ısınmadır büyük ihtimal. Laptop olarak Asus tuf lar gayet az ısınır (bence) bendede var kullanıyorum az ısınıyorHatırlamıyorum işte o sorunu maalesef. Isı değerlerini hiç ölçtün mü veya herhangi bir sıkıntı çıktı mı şu ana kadar?
elle kontrol edince gayet soğuk o hissi güzel eli terletmiyor ama programla ölçünce işlemcinin ısındığı belli oluyor ama yapacak bişey yok diğer laptoplara göre çok daha serinO duyduğun tuflardaki ısınma Asus tuf model ekran kartlarındaki ısınmadır büyük ihtimal. Laptop olarak Asus tuf lar gayet az ısınır (bence) bendede var kullanıyorum az ısınıyor
JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi