Neler Yeni

Asus tuf alınır mı?

Msalh1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Salih Yazıcı
Merhabalar, kuzenim şu bilgisayarın ikinci el 20 ay garantili 8000 lira vericek alınır mı?

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Guzel sistem alinir

Msalh1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Salih Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki ikinci el almanın prosedürü var mıdır? Garantili olduğu için test yapmama gerek var mı?

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
ben sıfırını alacaktım fakat ısındığını duyunca vazgeçtiğim bir model

Msalh1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Salih Yazıcı
Notebook'larda zaten genel olarak ısınma sorunu yok mu? Ben tuflarda kronik bir arıza olduğunu duyduğum için önce buraya sorayım dedim.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
ben sadece ısınma olduğunu biliyorum notebooklarla ilgili bir bilgim yok

Msalh1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Salih Yazıcı
Hatırlamıyorum işte o sorunu maalesef. Isı değerlerini hiç ölçtün mü veya herhangi bir sıkıntı çıktı mı şu ana kadar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
Hatırlamıyorum işte o sorunu maalesef. Isı değerlerini hiç ölçtün mü veya herhangi bir sıkıntı çıktı mı şu ana kadar?
bende fx505dt modeli var gtx1650 ryzen 5 3550h ısı değerlerini her oyunda ölçüyorum ekran kartının 80 dereceye ulaştığını hiç görmedim hele turbo moduna alınca dahada düşüyor sıcaklığı ama kulaklık takmak zorunda kalıyorsun işlemci 88 dereceye kadar çıktığı oldu ama laptoplarda 60 70 arası gezmesini sağlamak mümkün olmuyor asusun destek hattına sordum bu işlemcinin sıcaklığını 105 dereceye kadar çıkabilir dedi bende tamam dedim o günden sonra düşürmek için uğraşmadım ben 2 ay oldu alalı aynı model kuzenimde de var o benden daha önce aldı ikimizin laptoplarda da bi sorun yok şükür inşallahta olmaz bide kronik sorun olduğunu ilk defa senden duydum çünkü almadan önce her siteden araştırdım her yoruma baktım hatta bazıları amd nvidia ikilisini birleştirmede asus bu işin piri diyorlardı hp de varmış kronik sorun

Msalh1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Salih Yazıcı
Olabilir bi ara kendime hp notebook bakıyordum karıştırmış olabilir. Bir şey daha sorucam bilgisayarın alt kasasında ızgara var mı soğutucu alsak iş yapar mı?

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
O duyduğun tuflardaki ısınma asus tuf model ekran kartlarındaki ısınmadır büyük ihtimal. Laptop olarak Asus tuf lar gayet az ısınır (bence) bendede var kullanıyorum az ısınıyor

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
maalesef küçük bir ızgarası var bende altına soğutucu alıp denedim ama hiçbir işe yaramadı şimdi vakumlu soğutuculara bakıyorum onlar iş görüyor diyorlar ama kimileri fanı bozuyor kimileride her laptopta işe yaramıyor diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

O duyduğun tuflardaki ısınma Asus tuf model ekran kartlarındaki ısınmadır büyük ihtimal. Laptop olarak Asus tuf lar gayet az ısınır (bence) bendede var kullanıyorum az ısınıyor

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
elle kontrol edince gayet soğuk o hissi güzel eli terletmiyor ama programla ölçünce işlemcinin ısındığı belli oluyor ama yapacak bişey yok diğer laptoplara göre çok daha serin

Msalh1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Salih Yazıcı
Plastik kasa olduğu için muhtelen serin geliyordur. Hepinize teşekkür ederim, kuzenim yarın alıcak bilgisayarı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,311
Üyeler
161,262
Son üye
2urbo
Top Bottom