Chipset driver çok da önemli değildir. Kurmayabilirsin.2.13.27.501 sürümünü ne yaptıysam kuramadım altta ki sorunu veriyor
Kurabilirsin elbette ama değişiklik olmaz fazla.İlk sizden duydum hocam herkes çok önemsiyor neden önemli değil sizce ?
Nasıl yani?Chipset driver çok da önemli değildir. Kurmayabilirsin.
İnternette aratınca böyle bir bilgi var.Chipset Driver, bilgisayarınıza Windows veya farklı bir işletim sistemi kurduğunuzda bilgisayarınızın tüm donanımlarının sağlıklı çalışması için kurulmasına ihtiyaç duyulan yonga seti sürücüsü yazılımıdır.
Tek seferlik işletim sistemi kurulduktan sonra güncelleyeceksin elbette. Ama daha sonra BİOS driver gibi her seferinde güncelleme yapmana gerek yok demek istiyorum. Yanlış anlaşılmış olabilirim.Nasıl yani?
İnternette aratınca böyle bir bilgi var.
Bu bilgiye rağmen işletim sisteminin çalışmasında problem oluşmayabilir mi demek istediniz?
(İroni vs değildir, tamamen bilgi almak amacıyla soruyorum. Yanlış anlaşılma olmasın diye yazma gereği duydum)
Yönetici olarak başlatın sofware'ı değişiklik olucak mı bir bakın . Kendi Launcherını kullanan oyunlarda güncelleme yaperken de kayıtlı dosyaları görmeme gibi sorunlar oluyor. Şuana kadar hep yönetici olarak başlattığımda updatei yapıyordu.2.13.27.501 sürümünü ne yaptıysam kuramadım altta ki sorunu veriyor
Denedim olmadı malesef.Yönetici olarak başlatın sofware'ı değişiklik olucak mı bir bakın . Kendi Launcherını kullanan oyunlarda güncelleme yaperken de kayıtlı dosyaları görmeme gibi sorunlar oluyor. Şuana kadar hep yönetici olarak başlattığımda updatei yapıyordu.