atiizdmr
80+
- Reaksiyon skoru
- 100
ASUS TUF Gaming A15 (2023)|Dizüstü Bilgisayar Oyun|ASUS Türkiye
2023 TUF Gaming A15 is equipped with Windows 11, up to an AMD Ryzen™ 7040 Series Processor and up to a NVIDIA® RTX™ 4070 Laptop GPU. Fluid gameplay awaits on up to a QHD 165Hz display. Coupled with military-grade durability lets you take your game anywhere.
www.asus.com
TUF A15 FA507NU model laptopla ilk kurulumdan sonra driverları kurdum fakat aklımda bir soru işareti kaldı. Chipset sekmesinde 3 adet driver gözüküyor. Normalde en günceli yüklerdim tarihlerine bakarak fakat burda isimler de farklı.
AMD Chipset - AMD Raid Driver , Bunlardan en güncelini yüklemek yeterli olur mu, diğer driverlar içinde bu sorum geçerli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar müşteri hizmetlerini aradığımda her zaman en üsttekini yüklemen yeterli olur dedi.ASUS TUF Gaming A15 (2023)|Dizüstü Bilgisayar Oyun|ASUS Türkiye
2023 TUF Gaming A15 is equipped with Windows 11, up to an AMD Ryzen™ 7040 Series Processor and up to a NVIDIA® RTX™ 4070 Laptop GPU. Fluid gameplay awaits on up to a QHD 165Hz display. Coupled with military-grade durability lets you take your game anywhere.www.asus.com
TUF A15 FA507NU model laptopla ilk kurulumdan sonra driverları kurdum fakat aklımda bir soru işareti kaldı. Chipset sekmesinde 3 adet driver gözüküyor. Normalde en günceli yüklerdim tarihlerine bakarak fakat burda isimler de farklı.
AMD Chipset - AMD Raid Driver , Bunlardan en güncelini yüklemek yeterli olur mu, diğer driverlar içinde bu sorum geçerli.
Ekler
Son düzenleme: