Neler Yeni

Yardım Asus Tuf B450M Pro II Bios Güncelleme

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış
Merhaba şuan yeni kurdum bilgisayarı anakartım Asus Tuf b450 m pro II bios dosyasını usb ye atsam bios usb sine takıp anakartın arkasında bi bios düğmesi var ona bassam kendi kendine güncellermi ?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
Merhaba şuan yeni kurdum bilgisayarı anakartım Asus Tuf b450 m pro II bios dosyasını usb ye atsam bios usb sine takıp anakartın arkasında bi bios düğmesi var ona bassam kendi kendine güncellermi ?
Bilgisayarı şuan kullanabiliyorsan hiç ona gerek yok bu dediğimi yap aynen.
1) https://www.asus.com/tr/SupportOnly/TUF_GAMING_B450MPRO_II/HelpDesk_BIOS/ buradan indir 3802 BİOS sürümünü. Flash belleğinizi FAT32 olarak biçimlendirin. Sonra indirdiğiniz dosyanın içindeki CAP adlı dosyayı flash belleğe atın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Bİlgisayar yeniden başlatılırken durmadan (BİOS'a girmek için delete tuşu olması lazım) delete tuşuna basın. Ardından gelen BİOS ekranında Tools menüsüne girin ve Asus Ez Flash 3 Utility'e tıklayın. Sonra CAP dosyasını seçin ve BİOS sürümünü yükseltin.
2) Bu işlemlerden sonra tekrar BİOS'a girin ve D.O.C.P (ya da XMP) Profile 1 yapın. Windows UEFİ kuruldu ise Boot sekmesine girip CSM'e tıklayın. Launch CSM'i disabled yapın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,080
Üyeler
163,599
Son üye
Umutqz
Top Bottom